E2h

Hvordan velge en tannbørste

Munnhygiene er viktig for vår generelle helse. Det finnes en rekke måter å bidra til å holde våre tenner og tannkjøtt rene og sunne, men det starter alltid med riktig børsting.

Tannbørsten har kommet en lang vei

Tannbørsten har kommet en lang vei. I dag kan tannbørster kommer i en rekke farger, funksjoner, og være manuell, batteridrevet og med bruke soniske bølger å rengjøre tennene og tannkjøttet. Tannbørster i dag ikke bare rene tenner, men også bidra til å bekjempe periodontal sykdom.

Hvordan velge en tannbørste. Bestem hvem som skal bruke tannbørsten.
Hvordan velge en tannbørste. Bestem hvem som skal bruke tannbørsten.

Her er hvordan du velger en tannbørste:

  1. Bestem hvem som skal bruke tannbørsten. Barn bør ikke bruke tannbørster beregnet for voksne. De trenger mindre hoder og myk bust. Fordi noen barn ikke liker å pusse tennene, junior tannbørster kommer i lyse farger, har ulike populære figurer eller spille musikk mens børsting. Personer med tannregulering kan velge å bruke en kjeveortopedisk tannbørste eller bukseseler tannbørste. Børstehårene er kraftigere og busten i midten av hodet er noe lavere enn på sidene slik at rengjøring av både tenner og ortodontiske enheten.
  2. Sjekk bust. Tannbørstehårene kommer i forskjellige grader av bust hardhet: myk, medium og hard. Det beste er myk nylonbust fordi de er de mest skånsom mot tannkjøttet. Men noen mennesker får hardere bust fordi de føler at de kan rense tennene bedre. Dette er en misforståelse.
  3. Få et lite hode. Du ønsker å få en tannbørste som har et lite hode, slik at det kan nå vanskelig tilgjengelige steder, for eksempel på baksiden av jekslene. Husk hvordan rengjøring hodet børste tannlegen bruker er bare en liten sirkulær bust hodet? Det er å være i stand til å nå de fjerneste avkrokene av tennene. Hvis hodet er for stort, vil det føles ubehagelig.
  4. Vokt dere for klokkene og plystre. Tannbørster i dag kommer med så mange statister. De har vinklet fleksible hoder, myke håndtak, bortsett fra de forskjellige farger og stiler. Velg disse basert på din personlige komfort nivå.
  5. Bestem mellom elektrisk og manuell. Det er nå batteridrevne eller oppladbare tannbørster på markedet i dag. De to typer av elektrisk tannbørste er det roterende hodet og den soniske tannbørste. Vitenskapelig, er rengjøring forskjell mellom å bruke en elektrisk tannbørste versus en manuell tannbørste, skjønt en sonisk tannbørste kan bidra til å redusere periodontal sykdom. Det som betyr noe er hvordan man riktig børster tennene.

Men det er noen som foretrekker å bruke elektriske tannbørster

Men det er noen som foretrekker å bruke elektriske tannbørster. Det er foreslått for personer som har problemer med sine grep eller har problemer med sin hånd fingerferdighet, for eksempel eldre mennesker og personer med nedsatt funksjonsevne. Elektriske tannbørster kan bidra til å oppmuntre et barn som ikke liker å pusse tennene. Noen mennesker ender opp børsting bedre fordi de pusser lenger og psykologisk føler at tennene er renere etter å bruke en elektrisk tannbørste. Du kan referere til animerte teeth.com , som gir resultatene av en sammenligning mellom elektrisk, Sonic og manuelle tannbørster.

Tannbørsten har kommet en lang vei. Vokt dere for klokkene og plystre.
Tannbørsten har kommet en lang vei. Vokt dere for klokkene og plystre.

Uansett merke eller stil du velger, bare sørg for at du bytter tannbørste hver tredje måned og bruke tannbørste riktig. Les den europeiske tannpleiere 'Association hjemmeside adha.org for retningslinjer for riktig børsting.