E2h

Hvordan du naturligvis øke testosteron

Testosteron er det mannlige kjønnshormonet ansvarlig for å sørge for at prosessene i den mannlige kroppen går i henhold til design. Det er mange prosesser som hormonet er ansvarlig for, og de lave nivåer av testosteron i kroppen kan føre til svært skjemmende og uønsket konsekvenser.

Blant symptomene på lavt testosteronnivå inkluderer muskel tap, dårlig benstruktur, samt manglende evne til å ha og opprettholde penile ereksjoner (også kjent som mannlig impotens). Et lavt nivå av testosteron har også vært knyttet til en økt risiko for hjerteinfarkt.

Hvordan du naturligvis øke testosteron. Fett er en fiende av testosteron.
Hvordan du naturligvis øke testosteron. Fett er en fiende av testosteron.

Det er testosteron erstatning terapi som har blitt formulert for menn som har dette problemet, men for det meste, leger fortsatt prøve naturlige metoder for å øke testosteron. Muligheten til å gjøre unna med kunstig hormon erstatning anses tungt når pasienten er bare på borderline området. De fleste pasientene er også redd for å øke deres risiko for å pådra prostatakreft fra kunstige behandlinger. Mens risikoen ikke er etablert for å ha vært direkte berørt av bruken av sex hormon erstatning terapeutiske legemidler, de fleste fremdeles foretrekker å feile på siden av forsiktighet.

Her er de naturlige måter å hjelpe kroppen din øke sine egne testosteronnivå.

  • Fett er en fiende av testosteron ha en overskytende beløp av fett i kroppen din -. Spesielt i mageområdet - vil gjøre deg mer utsatt for å ha økt østrogen og DHEA hormoner. Dette er kvinnelige kjønnshormoner som gjør det motsatte av testosteron.
  • Øke muskelmasse. Mens du prøver å kutte ned på vekten din, sørg for at du ikke mister en overdreven mengde muskelmasse over en kort periode. Overdreven tap i vekt kombinert med en redusert inntak av kalorier sender kroppen en melding som den også trenger å kutte tilbake i produksjonen av kjønnshormoner. Hjernen er hardwired å ikke ønsker å produsere mye kjønnshormoner i tider med hungersnød og knapphet, da dette reduserer sjansene for en mulig avkom for å overleve. Ironisk nok, reduserer en lavere grad av testosteron i kroppen også muligheten for kroppen å forbrenne fett! Det er en ond sirkel!
  • Ha sex! Jeg vedder på at du så dette komme. Gjør handlingen - faktisk med bare å ha en ereksjon - kan øke mengden av kjønnshormoner i kroppen din. Igjen, det er en ond sirkel. Ikke å ha nok testosteron kan føre til problemer med å få fysisk opphisset, men ikke gjør handlingen vil ikke hjelpe deg å få mer av hormonet.
  • Spiser nøtter for snacks (no pun intended). Alle fleiper til side, har nøtter vært kjent for å inneholde en form for enumettede fettsyrer som har en direkte effekt på de mannlige kjønnsorganene.
  • Ikke drikk for mye. Prøv å begrense deg til omtrent to flasker hver drikking natt. Høye alkohol nivåer gjøre kroppen mindre i stand til å produsere testosteron.
  • Få nok hvile. En uthvilt person kan overtale kroppen til å sette sammen flere kjønnshormoner.

Naturlige metoder virker

Naturlige metoder virker. Spiser nøtter for snacks (no pun intended).
Naturlige metoder virker. Spiser nøtter for snacks (no pun intended).

Naturlige metoder virker! Bare være tålmodig og vente på resultatene. Det er mye bedre enn å måtte forholde seg til bivirkninger av kunstig hormon terapi.