E2h

Hvordan å sette sammen en protese etappe

Oppfinnelsen av proteser har gitt håp til mennesker med amputerte lemmer. En av de mest vanlige typene av amputasjoner involverer benet, vanligvis på grunn av ulykker eller sykdom. Leve med en amputert ben kan være mer komfortabel med en protese ben. Den benprotesen vil ikke bare tillate amputert å gå uten krykker, men kan også styrke amputert selvfølelse siden protese ben gjenskape den manglende kroppsdelen. Her er fremgangsmåten for å montere din egen benprotesen.

Hvordan å sette sammen en protese etappe. Fest utløserknappen.
Hvordan å sette sammen en protese etappe. Fest utløserknappen.
  1. Fest utløserknappen. BK benprotesen er en av de mest vanlige typer av protese kroppsdeler, og er nyttig for pasienter med amputasjon er over kneet. Noen andre typer protese ben er også tilgjengelig, og noen andre er skreddersydde for alvorlige typer amputasjon der BK benprotesen har ikke plass til å feste seg på amputert kropp. Slik setter du sammen benprotesen, må du passe på utløserknappen pin på siden av den protetiske kneskålen. Det er en slot for dette, som vil romme den lange pinnen som vil fungere som sikring mekanisme for pyramidal kontakten som skal brukes til å koble shin og foten. For å feste utløserknappen, må du bruke sterke lim som Loctite. Disse er tilgjengelige i de fleste hardware butikker. Plasser noen dråper på slutten av pinnen, og fester seg til utløserknappen hullet.
  2. Fest pyramidal kontakten mellom shin og foten. Pyramidal kontakten brukes til å feste shin og foten. Pyramidal kontakten har to kryssende linjer som kan monteres på bunnen av skinnebenet delen av benprotesen, som har spor som er spesielt laget for formen pyramidal kontakten. Kontakten vil låses på plass av seg selv, men du må bruke Loctite igjen for å sikre at tilkoblingen er svært stabil. Dette er spesielt viktig hvis amputert vil bruke benprotesen på daglig basis. Når pyramidal kontakten er på plass, kan du feste foten, som gir enkel lås.
  3. Passer i slimhinnen. Den benprotesen er festet til den gjenværende lengden av amputert ben med slimhinnen. Slimhinnen i benprotesen vil passe til konturene av amputert ben, og er opprettet ved hjelp av en kombinasjon av naturlige og syntetiske fibre som vil sikre en perfekt og tettsittende passform som ikke vil gli lett ut av amputert kropp. Slimhinnen festes til bunnen av den hule shin gjennom en kontaktpinnen som vil passe inn på bunnen av skinnebenet saken.

En protese ben kan handle og se ut som en ekte funksjonell etappe med noen avsluttende berører. Utløserknappen er vanligvis farget rød, men du kan bruke hud-tonet flekker av plast for å skjule dette. Bruke bukser vil også tillate deg å skjule benprotesen. Mest protese fot kan også justeres til å passe inn i amputert i vanlige sko. Når den siste finpussen er fullført, kan du begynne å bruke den benprotesen.