E2h

Hvordan du kan spare penger på plastisk kirurgi


Plastisk kirurgi er definitivt noe du ikke ønsker å skimp ut på. Men det betyr ikke at du trenger å bruke deg ut av hus og hjem for det. Her er noen tips som skal hjelpe deg å spare penger på plastisk kirurgi.

Trinn 1

Hvordan du kan spare penger på plastisk kirurgi. Gå med saltvann implantater i stedet for silikon seg.
Hvordan du kan spare penger på plastisk kirurgi. Gå med saltvann implantater i stedet for silikon seg.

Gå med saltvann implantater i stedet for silikon seg. Hvis du ønsker å spare penger på plastisk kirurgi på brystene, bør du velge den billigere (selv om like trygge) saltvann implantater. Selv om de ikke har så mye av en naturlig look eller føler, de har en lavere komplikasjonsrate etter operasjonen. Og de vil spare deg minst 750€ i forhold til tradisjonelle silikon implantater.

Trinn 2

Vurdere å prøve Sculptra i stedet for mer vanlige fyllstoff. Selv om dette ikke er fullt godkjent av FDA for de fleste kosmetiske formål, noen plastiske kirurger liker å bruke Sculptra off-label. De arbeider for å fylle hule flekker under øynene og andre områder av ansiktet ditt som kan virke avmagret. En ekstra bonus, Sculptra fyllstoff tendens til å vare fra 3 - 5 år, mens tradisjonelle fyllstoff kan vare bare 1 år. Du vil spare tusenvis over lengre levetid for denne plastisk kirurgi filler.

Trinn 3

Velg den tradisjonelle formen for fettsuging. Ultrasonic fettsuging og selv laser fettsuging ikke viser mye bedre resultater enn den tradisjonelle formen for fettsuging. For relativt samme utfallet, kan du bli kvitt uønsket fett og spare noen få tusen dollar ved å velge denne mer tradisjonelle metoden for denne plastisk kirurgi.

Trinn 4

Vurdere å prøve sculptra i stedet for mer vanlige fyllstoff. Velg den tradisjonelle formen for fettsuging.
Vurdere å prøve sculptra i stedet for mer vanlige fyllstoff. Velg den tradisjonelle formen for fettsuging.

Prøv et alternativ til laser behandlinger. En opplagt måte å spare penger på plastisk kirurgi er å gå uten det! Hvis du ønsker å forbedre utseendet på ansiktet ditt, kan du få omtrent samme utseende med en kjemisk peeling som du kan med tradisjonelle laser ansiktsbehandlinger. En kjemisk peeling som Blue Peel kommer med en betydelig mindre prislapp, og du vil fortsatt få fordelene av en yngre, sunnere ansiktet.

Trinn 5

Spre ut botox. Kan hende du bruker mer Botox enn du må. Se om du kan spare penger på denne typen plastisk kirurgi ved å spre ut din Botox bruk. I stedet for å sette 20 enheter i pannen din, hvorfor ikke se om du fortsatt fornøyd med 10 enheter i pannen? Som etterlater deg en ekstra 10-enhet til å sette i haken, leppe eller kinnet ditt! Det er fornuftig å få mest mulig ut av pengene dine, så ikke overdriv dette kosmetisk kirurgi injeksjon. Du vil raskt innse hvor mye penger du kan spare ved å redusere antall Botox-injeksjoner du får.

Trinn 6

Tilnærming forsikringsselskapet. Nå, selvsagt forsikringsselskapet ikke kommer til å betale regningen for brystforstørrelse, rumpe heis eller mageplastikk. Men, hvis du har et reelt behov for plastisk kirurgi, kan du bare være i stand til å få noen økonomisk støtte med disse regningene fra forsikringsselskapet. Du trenger bare å vise et behov for kirurgi, eller bevis på at korrigerende plastisk kirurgi er gunstig og nødvendig for helsen. Så hvis brystene er for store og føre til at du ryggsmerter, eller hvis hengende øyelokk hemme din visjon, kan du sannsynligvis få helseforsikring dekke alle eller minst en del av denne utgiften. Hvis du kan bevise det, er dette en fin måte å spare en bunt med penger på plastisk kirurgi.