E2h

Hvordan lage neti potten løsning

Neti har vært en populær løsning for rengjøring av nesehulen

Neti har vært en populær løsning for rengjøring av nesehulen. Når du har en tett nese, kan du finne en lettelse som kunne klare opp nesehulen trygt og effektivt. Det er derfor du bruker en neti pott for å rense nesehulen blir mer og mer populær over hele verden.

Neti bruker en neti pott og en neti potten er en beholder som har en flytende løsning for å skylle nesehulen. Dette er ofte anbefalt til personer som har forkjølelse, bihuleproblemer og tett nese. Denne praksisen stammer fra India og ble svært populært på grunn av de praktiske fordelene det gir.

Dens hovedoppgave er å rense nesehulen, men annet enn det, kan det også hjelpe en person unngå å utvikle andre medisinske tilstander som bihulebetennelse, astma, bronkitt og andre øvre luftveisinfeksjoner. Det kan også hjelpe å lindre migrene og andre mentale spenninger.

Denne fremgangsmåten bruker en spesiell pott

Hvordan lage neti potten løsning. Fylle neti potten med vann.
Hvordan lage neti potten løsning. Fylle neti potten med vann.

Denne fremgangsmåten bruker en spesiell pott, neti potten, for å gjøre det lettere å helle i nasal passasje. Den leveres i forskjellige former, men har som regel samme størrelse for å holde tilstrekkelig mengde vann. Det er noen neti potten pakker tilgjengelig for deg å kjøpe der en neti pott og en pulverisert løsning er inkludert. Når du har potten, kan du kjøpe løsningen å tømme lunger.

Neti potten løsning kan være svært effektiv i behandling av tett nese, men når du ser neti potten løsninger på butikker eller butikker, kan du miste interessen for å kjøpe en på grunn av sin pris.

Hvis du vil spare deg selv fra å kjøpe kostbare neti pot løsningspakker, kan du alltids lage en hjemme. Du finner alle de ingrediensene du trenger på kjøkkenet for å gjøre løsningen selv.

Å gjøre en neti pott Løsningen er ganske enkel. Bare følg disse enkle trinnene og sparer deg fra nesetetthet.

  • Fylle neti potten med vann. Sett åtte gram vann i neti potten. Pass på at vannet er varmt og er nær kroppens temperatur. Det er viktig å sørge for at vannet som du vil bruke er ren. Du kan bruke destillert vann eller filtrert vann for neti potten løsning.
  • Tilsett 1 teskje salt. Bruke ikke-iodized salt for neti potten løsningen. Denne typen salt kan kjøpes i mange dagligvarebutikker. Blande det i vannet og oppløses fullstendig.
  • Legg ½ teskje natron. Etter oppløsning av saltet i vann, tilsett natron til løsningen. Sørg for at den går i oppløsning helt også.


Neti potten har vist seg å være en effektiv måte å rense og fjerne nesehulen. Det er derfor hvis du ønsker å håndtere din nesetetthet umiddelbart og økonomisk så kan du prøve å lage din egen neti potten løsning for å tømme nesetetthet.

Neti er en skånsom, trygg og økonomisk måte å rense nesehulen, men før du bruker neti potten, må du vite hvordan du skal bruke det riktig å unngå å ha flere problemer. Følg den riktige fremgangsmåten for å gjøre denne teknikken for å kunne rense nesehulen effektivt og sikkert.