E2h

Hvordan velge riktig chakra krystaller

Chakra krystaller er kjent for å hjelpe i healing

Chakra krystaller er kjent for å hjelpe i healing, gjennom alternative healing teknikker. Spesielt er krystaller sies å ha en effekt på våre chakras, eller flyt av energi i kroppen. Krystaller fungere som strømledere og sendere, og kan fremme helbredelse og flere andre fordeler, spesielt for tilstander som avhengighet, depresjon, kronisk smerte, og lignende.

Velge de riktige Chakra krystaller vil innebære å vite hva slags effekt eller behandling du ønsker, og vite de riktige krystaller for disse. Du vil også trenge noen grunnleggende kunnskap om Chakra poeng.

Hvordan velge riktig chakra krystaller. Vet de syv chakraene.
Hvordan velge riktig chakra krystaller. Vet de syv chakraene.
  • Vet de syv chakraene. Begrepet Chakra healing involverer syv Chara poeng eller områder. Dette er kronen, hals, solar plexus, base, brow, hjerte og sakral sentrum. Hver av disse hører til forskjellige deler av kroppen, noe som betyr at du må bruke ulike typer krystaller, avhengig av hva slags tilstand du ønsker å bidra til å helbrede eller lindre.
  • Basen chakra. Utøvere av Chakra healing vil anbefale å starte på bunnen Chakra, som ligger ved foten av ryggraden. Dette området er forbundet med sensualitet og sikkerhet. Bruke krystaller for basen Chakra vil innebære å lindre stress og tarm-problemer. Bruk jordfargede krystaller, som kan inkludere en vanlig svart småstein, rød jaspis, eller tiger øye.
  • Den sakrale chakra. Den sakrale Chakra er forbundet med seksualitet og relasjoner, og ligger i sacrum-litt høyere enn base sentrum. De beste krystaller å bruke for dette området ville være oransje-fargede edelstener og krystaller. Disse inkluderer gul, oransje agat, karneol, eller noen enkel oransje-farget småstein. Krystallen bør plasseres eller brukes over underlivet, og sies å hjelpe med reproduktive-relaterte bekymringer som menstruasjon, ufruktbarhet, impotens og lignende.
  • Solar plexus. Solar plexus er forbundet med fordøyelsessystemet. Behandling gjennom dette chakraet er rettet mot å lindre fordøyelsesproblemer. Følelsesmessig, styrer solar plexus chakra angst, frykt, personlig makt, og andre overganger fra enkle til komplekse følelser. De beste krystaller for bruk på solar plexus chakra er gul-farget de, som kan inkludere gult, citrine og gul topas. Disse bør plasseres over ens navlen for å lindre stress-relaterte mageproblemer og angst.
  • Hjertechakraet. Fysisk innebærer hjertet Chakra den immune og endokrine system. Følelsesmessig, styrer denne Chakra sentrum følelser og handlinger av kjærlighet. For hjertet Chakra, den beste krystaller er grønn-farget de som mose agat, jade og malakitt. Pink-fargede krystaller også fungere godt, som inkluderer rhodonite og rosenkvarts. Disse bør brukes på toppen av ens bryst området. Disse er kjent for å bidra til å lindre luftveisproblemer, hjerteproblemer og voldelig atferd.
  • Halsen chakra. Ligger på halsen, og tilsvarende til skjoldbruskkjertelen, styrer halsen Chakra også kommunikasjon og uavhengighet. De beste krystaller til bruk i dette området er blå-farget dem, som akvamarin, turkis, safir, og lapis lazuli. Disse bør plasseres på toppen av halsen din, spesielt på den hule delen. Bruke blå krystaller kan bidra til å håndtere hoste, sår hals og hevelse i lymfeknuter.
  • Brow chakra. Området tilsvarer hvor "tredje øye" er ment å ligge, eller mellom øynene. De beste krystaller som brukes i dette området ville være indigo-farget sodalite, og sies å bidra til å helbrede problemer med synet, sover, nervøsitet og hodepine.
  • Kronechakraet. Ligger rett på toppen av hodet, er kronen Chakra sies å kontrollere mentale og bevissthet aspekter av livet. For dette området, de beste krystallene til å bruke er lilla-farget de som bergkrystall, ametyst eller lilla sugilite. Disse er sagt å hjelpe med følelser av angst og usikkerhet.

Enten du tror på Chakra healing eller ikke

Enten du tror på Chakra healing eller ikke, er det faktum at tanker vanligvis oversette til handling eller reelle hendelser. Å tro at du føler deg bedre vil vanligvis resultere i følelsen din bedre, både fysisk og følelsesmessig. Chakra krystaller kan hjelpe dette generell følelse av velvære.