E2h

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for mørke sirkler

Når du har hatt en sen kveld

Når du har hatt en sen kveld, kan du finne deg selv å våkne opp med mørke ringer under øynene. Det er skjemmende for ikke å nevne lite flatterende. Det kan være lurt å bruke over disk skjønnhet kremer for å behandle problemet. Men hvis du har kjørt ut eller du ønsker å bruke et hjem rettsmiddel stedet, her er noen ting du kan prøve ut. Det er billig og de fleste materialer og ingredienser er lett tilgjengelig slik at det lett kan gjøres.

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for mørke sirkler. Plasser en kald komprimere på øynene dine.
Hvordan bruke hjemme rettsmidler for mørke sirkler. Plasser en kald komprimere på øynene dine.

Her er hvordan du bruker hjemme rettsmidler for mørke sirkler.

  • Plasser en kald komprimere på øynene dine. Redusere poser og mørke ringer under øynene ved hjelp av en kald komprimere. Hvis du ikke har en, få en isbit fra fryseren og pakk den i en myk klut, alternative trykke isbiten over hvert øye. Gjør dette i ca tjue minutter hver øye.
  • Bruk to skiver av agurk. Agurk er en anti-inflammatorisk, og har en effektiv kjøling handling på øynene. Få en frisk agurk og få to stykker. Plasser en skive hver over hvert øye. Tillate å hvile på øynene i ca 10-15 minutter før du kaster. Du bør umiddelbart se resultater.
  • Plasser teposer på øynene dine. Etter at du drikker din morgen te, legge den i kjøleskapet for å kjøle ned. Når teposer har avkjølt, gå videre og plasserer den over lukket øynene. Vær forsiktig så du ikke får noe væske i øyet området. Legge seg ned og hvile med te poser over dine lukkede øyelokkene for minst 10-20 minutter før du kaster. Vask ansiktet med varmt vann etter, for å fjerne eventuelle teresten.
  • Drikk en tonic av tomat juice, sitron, mynte og salt. Skylle ut giftstoffer fra kroppen din som kan være årsaken til poser og mørke ringer under øynene. I et lite glass, kombinere en kopp tomato med en klemme av sitron, salt og noen kvister frisk mynte fra urtehagen. Drikk tonic. Det er en utmerket plukke meg opp lastet med vitamin C og antioksidanter, og det vil hjelpe i spyle systemet samt redusere som poser og mørke ringer i øyet området.
  • Spyle giftstoffer ut ved å drikke mye vann. Sørg for at du drikker mye vann i løpet av dagen. Ha minst åtte glass vann. Dette vil bidra til å fjerne eventuelle hevelser, hevelse og mørke ringer som vises på ansiktet ditt.
  • Ta ananas juice og gurkemeie. I en liten bolle, kombinere tre spiseskjeer ananas juice med en teskje av gurkemeie. Få noen bomull baller og suge den i løsningen. Plasser gjennomvåt bomull baller over dine lukkede øyne og la den på i ti minutter. Denne effektive anti-inflammatorisk vil fjerne eventuelle mørke ringer.
  • Få saften av en agurk. Hvis du foretrekker det, kan du bruke saften fra en agurk å behandle dine mørke sirkler. Sett agurk gjennom juicer og suge en bomullsdott i juice. Plasser dette over øynene dine og la på i ti minutter. Du kan også prøve potet juice.
  • Siden forebygging er alltid nøkkelen, bør du alltid prøve å få så mye søvn som mulig. Ideelt, gå til sengs senest 22:00 og prøve å få åtte timers søvn. Hvis du er godt uthvilt, vil det vise seg i øynene og ansiktet.

Prøv noen av disse hjem rettsmidler

Prøv noen av disse hjem rettsmidler. Det fungerer virkelig! Tillat deg selv litt tid i morgen for å prøve noen av disse tilnærmingene. De fleste av elementene må plasseres over lukkede øyne i minst tjue minutter, så du kan ikke ha tid til å gjøre det hvis du er i et rush.