E2h

Hvordan bruke kosttilskudd for vektøkning

For de fleste mennesker

For de fleste mennesker, spesielt de på plumper side av livet, å miste vekt er noe som virkelig ikke kommer lett. De tror at økende vekt er langt enklere enn å miste den. Vel, det kan være sant for noen mennesker. Men det er andre mennesker som tror på det motsatte, vanligvis folk som er for slank for komfort. For disse mennesker, er det vanskelig å få vekten skyldes at deres metabolske prosesser er for rask.

Det er mange måter å få vekt

Det er mange måter å få vekt, noen effektive, mens andre ikke så. For eksempel kan spise mer av de riktige matvarene hjelpe en person få vekt. En fysisk trening designet for muskelmasse utvikling er et annet alternativ. Imidlertid vil disse bare gå så langt hvis ikke supplert med andre vekt få elementer. Her er noen supplement alternativer for å ta for å få vekt raskt. Huske på at disse kosttilskudd fungerer bare med et riktig kosthold og regelmessig muskelmasse utvikle trening.

Hvordan bruke kosttilskudd for vektøkning. Bestemme hvordan du ønsker å få vekt.
Hvordan bruke kosttilskudd for vektøkning. Bestemme hvordan du ønsker å få vekt.
  • Bestemme hvordan du ønsker å få vekt. Kosttilskudd du skal ta i samarbeid med et godt kosthold og regelmessig mosjon vil være basert på hvordan å få vekt. Hvis du ønsker å få optimal produktiv vekt, deretter utvikle muskelmasse istedenfor fett er veien å gå. For den aktuelle vektøkning ønske, vil et supplement diett bestående av høye doser av protein være nødvendig. På den annen side, hvis du ønsker å få litt kroppsmasse uten en masse muskelmasse, så supplement diett for det vil lett bli annerledes.
  • Start med multivitaminer. Enten du planlegger å få vekt eller opprettholde din nåværende vekt, tar multivitaminer regelmessig er avgjørende, spesielt i en verden hvor giftstoffer og forurensning fremskynde nedbrytningen av menneskekroppen. En daglig dose av multivitaminer vil ikke bare oppmuntre vektøkning gjennom en forbedret appetitt, vil det også motvirke eventuelle mangler i kroppen din forårsaket av miljøet og forgifter du vil normalt ingest sammen med maten.
  • Protein for muskelmasse. Hvis du har bestemt deg for en vektøkning gjennom muskelmasse utviklingsprogrammer, vet at vanlige skudd av protein vil bli involvert for å nå dine mål. Kasein og myse er noen av de proteintilskudd som bør være på toppen av listen. Kosttilskudd er tatt som en drink som de er i pulverform. Blande dem i en fin milkshake er veien å gå som meieri vil også fremme raskere vektøkning og riktig bein utvikling.

Mer aminosyrer please

Mer aminosyrer please. Aminosyrer er byggesteinene i protein. Derfor vil vektøkning være mye raskere hvis du tar mye av dette rå byggestein. Det finnes ulike typer av supplerende aminosyrer å vurdere. Men Kreatin og Glutamin er det beste for vektøkning, enten du bygger body mass eller utvikle muskelmasse. Kreatin er sammensatt av tre typer av aminosyrer, alle kjent for å gi energi i kroppen og øke vekten utvikling. Glutamin, på den annen side, er en enkelt aminosyre som er iboende i kroppen, ansvarlig for å redusere muskeltretthet, slik at du å jobbe disse musklene en mye lengre tid.