E2h

Dra nytte av kombucha

Kombucha har lenge vært et populært produkt i andre land

Kombucha har lenge vært et populært produkt i andre land, men det er raskt økende anerkjennelse i europeiske husholdninger i nyere tid. Det er ikke et sopp i motsetning til hva de fleste tro, men det er et produkt av symbiose mellom gjær og bakterier. Når te (svart eller grønn utvalg) og sukker blandes med kombucha, produserer en fermenteringsprosess på "te", som er et fluid som har B-vitaminer, eddik, og en mengde av andre kjemiske kompositter. Kombucha er populært kokt ved å få en startpakke element fra en kultur som er på hånden og utvikle en ny koloni i en fersk krukke.

Kombucha er kreditert for en rekke medisinske fordeler

Kombucha er kreditert for en rekke medisinske fordeler. Men som for øyeblikket har det ikke vært noen forsøk utført på mennesker rapportert i fagfellevurderte tidsskrifter. Dette er imidlertid ikke diskreditere de antatte helsemessige fordeler av kombucha, betyr det bare at som for øyeblikket, bortsett fra eksperimenter på forsøksdyr, er det ingen solid bevis på at kombucha leverer hva det er spioneringen å tilby.

Dra nytte av kombucha. Hjelpemidler fordøyelsen.
Dra nytte av kombucha. Hjelpemidler fordøyelsen.

Følgende fordeler ble gitt av personer som har rapportert opplever kurer eller andre former for fordelene ved å bruke kombucha, disse er:

 • Vekttap. Kombucha te har blitt kreditert med å hjelpe redusere vekten. Dette er på grunn av kapasiteten av kombucha å forbedre en persons metabolisme.
 • Hindrer syre reflux. Kombucha er populært brukt for å hindre acid reflux fordi den har makt til å hjelpe kroppen i mat som fordøyes.
 • Hjelpemidler fordøyelsen. Kombucha har blitt bemerket for å hjelpe på fordøyelsen av tung mat.
 • Lindrer forstoppelse. En annen fordel oppdaget ved bruk av kombucha er dens makt for å avlaste forstoppelse.
 • Øker energi. På grunn av sin kraft som hjelper i å eliminere kroppen giftstoffer har kombucha vært kjent for å gi energi til kroppen. Når kroppen giftstoffer er eliminert, kan systemet vårt fungere greit, og det er derfor kombucha er kjent som en energi booster.
 • Recovery drikke. Kombucha er kjent for å hjelpe de som går gjennom trening og trening gjenopprette tapt energi. Dette er spesielt nyttig blant dem som går gjennom hjerte-og styrketrening.
 • Forenkler søvn. Det er en beroligende effekt levert av syre hentet fra kombucha. Dette er svært nyttig for dem som lider av søvnforstyrrelser.
 • Forsvarer immunsystemet. Syren at kombucha produserer har effekten av et antibiotikum, som bistår kroppen i warding off sykdommer.
 • Styrker håret. Den har også potensial i å hjelpe styrke eller gjenopprette hår.
 • Bedre hudfarge. En rekke kombucha brukere også oppmerksom på at det gir dem bedre hudfarge og strammere hud tone.
 • Reduserer graden av bakrus. En annen fordel med å bruke kombucha er dens hjelp i å redusere intensiteten av bakrus.

Ta imidlertid oppmerksom på at en rekke av dem som brukte kombucha oppdaget visse bivirkninger. Noen av de rapporterte bivirkningene av kombucha er allergiske reaksjoner, gulfarging av hud, kvalme og kaster opp, og en mistenkt død.

Kombucha har lenge vært et populært produkt i andre land. Lindrer forstoppelse.
Kombucha har lenge vært et populært produkt i andre land. Lindrer forstoppelse.

For å konkludere, har det ikke vært tilstrekkelig studie gjennomført for å fastslå fordelene og bivirkninger av kombucha. Det er best, derfor, for å unngå dette før tilstrekkelige bevis har blitt sluppet å støtte sine påståtte fordeler og motbevise den antatte bivirkninger.