E2h

Hvordan kontrollere spredningen av bakterier på arbeidsplassen

I et forretningsmiljø

I et forretningsmiljø, teller selskapet på alle til å være produktiv og effektiv. Din bedrift vil begynne å blø penger hvis folk ikke gir gode resultater. Som en leder eller bedriftseier, må du sørge for at folk er produktiv, så produksjonen på et optimalt nivå. Dessverre sykdommer ta en stor hit på produktiviteten. Hvis en av de ansatte er syke, må han fraværende seg fra jobben. Hans oppgaver kan være distribuert til sine kolleger, eller hvis jobben er spesialisert, begynner arbeidet med å hope seg opp.

Verre, hvis en ansatt blir syk, er det også en høy sannsynlighet for at mange andre vil følge etter. En kald kan reise raskt blant folk, spesielt de i umiddelbar nærhet. Ett nys, og folk i nærliggende avlukker kan fange forkjølelse, influensa eller andre virus.

Nøkkelen her er å kontrollere spredningen av bakterier på arbeidsplassen

Hvordan kontrollere spredningen av bakterier på arbeidsplassen. I et forretningsmiljø.
Hvordan kontrollere spredningen av bakterier på arbeidsplassen. I et forretningsmiljø.

Nøkkelen her er å kontrollere spredningen av bakterier på arbeidsplassen. Bakterier er har uunngåelig-dine ansatte liv og familier av sine egne, tross alt. Men det som er viktig er å isolere disse, og oppfordrer folk til å praktisere god hygiene.

Oppfordrer alle til å vaske hendene sine. Dette bør være standard prosedyre. Ansatte passere rundt notater, notater og kontorrekvisita. De berører vannet kjøligere. De berører kaffetrakter. De rører kopimaskinen. Håndkontakt er derfor uunngåelig. Mange bakterier kan spres gjennom hånden, så instruere de ansatte til å vaske hendene ofte, og når de kommer i kontakt med andre mennesker.

Du kan installere hånden sanitizer dispensere i fellesarealene. Vasking er fortsatt best, men hånd sanitizers er et godt alternativ, spesielt hvis man er på farten.

Isolere syke ansatte

Isolere syke ansatte. De fleste kontorer i dag bruker avlukker i stedet for kontor rom. Hvis de ansatte er heldig nok til å ha sine egne rom, så alle bør være i orden hvis man er syk. Ellers må du kanskje spørre de som har sniffles å flytte midlertidig til et bortgjemt sted. En ubrukt konferanserom vil gjøre. Du kan også be ham om å bruke munnbind, så han vil ikke spre virus og bakterier når han hoster eller nyser. På denne måten kan du minimere spredning av bakterier.

Telecommute

Telecommute. Du kan også overbevise en syk ansatt til å holde seg hjemme mens han er syk. Hvis han kan fortsatt gjøre noe arbeid, deretter tilbud om å tillate ham å jobbe hjemmefra. La ham ta hjem et selskap laptop. Koordinere med ham gjennom hans hjem telefonen. Skype fungerer også bra. Du kan videokonferanse med dine ansatte selv om de er ekstern.

Nøkkelen her er å kontrollere spredningen av bakterier på arbeidsplassen. Alle får syk en gang i blant.
Nøkkelen her er å kontrollere spredningen av bakterier på arbeidsplassen. Alle får syk en gang i blant.

Hvis han ikke er frisk nok til å jobbe, så han bør nok bare skal sove av seg virus hjemme. Fast ansatte har sykefravær, uansett, og de er fortsatt betalt i sin helhet, så lenge det er gyldig grunn. Spør dine syke medarbeidere til å ta en dag eller to. Hvis de ikke har sykefravær, deretter tilbud om å ha ham bli hjemme i arbeidstiden. Det er bedre å betale en person for en dag tap enn har fem andre ansatte fraværende seg i de påfølgende ukene.

Holde lokalene rene

Hold lokalene rene. Forebygging er den beste kur mot noen sykdom. Derfor bør du holde kontorlokaler ren. Spør vedlikeholdspersonell å desinfisere sted hver kveld, spesielt de utstyr og materialer som ofte kommer i kontakt med dine ansatte, slik som tastatur, mus og bordplater.

Alle får syk en gang i blant

Alle får syk en gang i blant. Men et selskap ikke har råd til å tape penger når de ansatte har nedetid. Vær smart om å holde deg selv og dine omgivelser rent. Hvis alle gjør dette, så spredningen av bakterier kan reduseres hvis ikke forhindret helt.