E2h

Hvordan forstå de helsemessige fordelene av Camu bær

Camu bær er en av de nyeste typene av frukt som vokser i popularitet, og som er å treffe dagligvarebutikker hyller i høye tall. Det har vært mye hype om Camu bær, og hvis du ønsker å vite om de helsemessige fordelene som er knyttet til denne type frukt, her er noen av funksjonene i frukt som vil hjelpe deg å forstå hvorfor Camu bær kan være et nyttig og sunn del av kostholdet ditt.

  • Vitamin C. en av de mest berømte funksjonene i Camu bær er at de er trolig den rikeste naturlige kilde for vitamin C i hele verden. Det er rikelig med frukt som er rik på vitamin C, som sitrusfrukter som sitroner og appelsiner. Men Camu bær har imidlertid svært konsentrert mengder vitamin C. Vitamin C er en svært viktig vitamin som bidrar til å øke immunforsvaret. Dette i sin tur bidrar til å gjøre deg kjempe alt fra bakterier til bakterielle infeksjoner bedre.
  • Fotokjemiske. Bortsett fra de konsentrerte mengder vitamin C, er det også nok av fytokjemikalier funnet i Camu bær. Disse fytokjemikalier er naturlig forekommende stoffer som finnes i frukt og grønnsaker og som omhandler en hel rekke sykdommer og plager, alt fra forkjølelse til kreft, hjertesykdommer, astma, og selv Alzheimers sykdom. Naturligvis er imidlertid Camu bær ikke den eneste nøkkelen til bekjempelse av dine sykdommer, men det kan være svært nyttig i å gjøre kroppen sterkere og mer motstandsdyktig mot å utvikle disse typer sykdommer.
  • Antidepressiva. En av de mest kjente ernæringseksperter i landet, Gary Null, har offentliggjort de anti-depressive effekter av Camu bær. Grunn av fytokjemikalier funnet i Camu bær, har det vært brukt i å forbedre stemningslidelser, inkludert depresjon. Hvis du føler blå, og hvis du trenger en rask plukke opp for å lyse opp humøret, bør du vurdere munching på et par Camu bær. På grunn av de antidepressive effekten av Camu bær, begynner noen mennesker har til å kalle det de lykkelige bær fordi de kan heve humøret og føle deg bedre.
  • Anti-inflammatorisk. Den Camu bær ikke bare hindre betennelser, men har også anti-inflammatorisk egenskaper som gjør det til en svært potent mat i å hjelpe deg å unngå inflammatoriske sykdommer som leddgikt og selv om hjertet betennelser. Denne frukten sies å være i stand til å redusere dannelsen av plakk som forårsaker hjerte betennelse, som kan føre til dårligere sykdommer.
  • Se etter forskere. Husk imidlertid at i dag forskere på Camu bær er ennå ikke sluttført. Mange firmaer er bare begynnelsen for å gjøre seriøse studier på denne frukten. Det vil ta noen år for formelle funn som skal publiseres, spesielt siden denne frukten har nylig blitt popularisert i massemarkedet. Som sådan, bør du alltid ta alle skudd som kommer med frukt med en klype salt.


Hvordan forstå de helsemessige fordelene av camu bær. Vitamin C.
Hvordan forstå de helsemessige fordelene av camu bær. Vitamin C.

Selv om Camu bær er ikke løsningen på Alzheimers, kreft og mange andre sykdommer som er forbundet med det, er det fortsatt en rekke grunnleggende helsemessige fordeler som dette fotokjemisk og vitamin-rik frukt kan gi deg. Dette er hvorfor får noen av disse bær på kjøkkenet og lære å innlemme dem i dine måltider og kosthold bør være en prioritet.