E2h

Hvordan finne en homøopatisk astma kur

Hva er et homøopatisk kur

Hva er et homøopatisk kur? Prinsippet bak homeopati er at den tar sikte på å virkelig ta roten årsaken til en sykdom, og ikke bare lindre symptomene - som er det mest moderne botemidler som mål å gjøre. Homeopati er en naturlig form for healing, med de virkemidlene som kommer fra en rekke kilder, for eksempel planter og urter, mineraler og noen ganger også gift. Det fungerer også på prinsippet om selv-healing, ved at homeopati utøvere tror at kroppen er naturlig stand til å slåss symptomer på sykdom, hva som trengs er for sykdommen lidende til å ta i rettsmidler som kan hjelpe hoppe-start kroppens selv- healing kapasitet.

Homøopati som en levedyktig medisinsk system begynte tidlig på 1800-tallet, og det er mange nøye utarbeidet og forsket homøopatiske midler tilgjengelig i dag. Noen av disse rettsmidler er spesielt utviklet som astma medisiner og astma behandlinger.

Hvordan finne en homøopatisk astma kur. Hva er et homøopatisk kur.
Hvordan finne en homøopatisk astma kur. Hva er et homøopatisk kur.

Astma skjer når lungenes luftveier blir altfor følsomme for spesielle stoffer, aktiviteter eller miljøforhold som normalt ikke ville påvirke en ikke-astmatiske person. Noen kjente triggere inkluderer støvmidd, pollen, sigarettrøyk, kjøretøy eksos, sterke dufter, og sterke følelser. Selv astma svært ofte begynner tidlig i livet og lessens på voksenlivet, voksen astma, eller utbruddet av allergiske astmasymptomer på eller over 20 år, er ikke uvanlig.

Homeopati som behandling alternativet er best for mild astma angrep, og det er viktig at en profesjonell homeopati utøveren konsulteres. Dette er fordi astma rette må utvikles basert på symptomer blir opplevd, samt den generelle fysiske tilstand av den lidende.

Noen av alternativene for homøopatiske astma botemidler er følgende:

  1. . Arsenicum album Opprinnelsen til dette midlet er Arsenikk, dette er en giftig hvitt pulver som er trygt å ta i svært små doser. Dette astma kur alternativet er best tatt hvis astmaanfall oppstår vanligvis i natta og den lidende tendens til å føle seg urolig og engstelig under angrepet.
  2. Drosera. Denne muligheten er tatt hvis astma symptomer inkluderer å ha en blåaktig hudfarge og oppkast.
  3. Ipecacuanha. Opprinnelsen til dette midlet er tørket rot av en Søreuropeisk busk. Dette alternativet er best tatt hvis astma lidende føler at lungene hans er overbelastet med slim, og han opplever kvalme og passer av hoste.
  4. Natrum SULPHURICUM. Dette alternativet er best tatt hvis astma angrep er utløst av fuktige miljøer.
  5. Pulsatilla. Det rette er best tatt hvis astma lidende opplever lindring når de utsettes for frisk luft.
  6. Spongia. Det rette er best for barn med astmatiske symptomer som tørrhoste som blir spesielt verre i natta.

Når den rette homøopatisk middel er fastsatt

Når den rette homøopatisk middel er fastsatt.
Når den rette homøopatisk middel er fastsatt.

Når den rette homøopatisk middel er fastsatt, vil dosen deretter bli vurdert. Det er svært viktig at den riktige dosering gis til astma lidende - derav behovet for en profesjonell homeopathic utøveren. Doser er angitt på flaskene, generelt, er 12c eller 6x potenser utpekt for hjemmebruk.

Som homeopati fungerer med prinsippet om helhetlig kur, er det svært viktig at ikke bare vil astma lidende ta i den angitte rette, ville han også må justere sin diett og hele hans livsstil å hjelpe kroppen i helbredelsesprosessen. Han må lære å identifisere, for eksempel, noen spesifikke matvarer som kan utløse hans astmaanfall - felles triggere er fisk, kumelk, korn, peanøtter, og de fleste mat konserveringsmidler - og i stedet fylle sin diett med mat som vil naturlig bidra til å lindre symptomene , som løk, chili, hvitløk og vitamin C rik mat.

Hvis du eller en du er glad lider av astma, vet at det finnes flere alternativer der ute for deg og at du har muligheten til å hjelpe din egen kropp i helbredelsesprosessen. Lykke til!