E2h

Hvordan finne akupunkturpunkter

Akupunktur er en gammel orientalsk metode som visse kroppslige poeng er stukket med nåler med sikte på å lindre smerter i kroppen og ubalanser. Hovedprinsippet er at når flyten av chi (eller livskraften) er trafikk, sykdommer og lidelser skje. Akupunktur er en metode som kan hjelpe korrigere slike unødvendige blokkeringer. Med opprinnelse i Kina, var dens popularitet senere brakt til vest for noen tiår siden.

Akupunktører tror at ved hjelp av å finne de tolv meridianene i kroppen og sette ekstremt tynne nåler på huden og inn i akupunkturpunkter, vil nerver og vev bli stimulert til slutt øke kroppens naturlige smertestillende. Les retningslinjene nedenfor om hvordan du kan finne din akupunkturpunkter.

Hvordan finne akupunkturpunkter. De store akupunkturpunkter.
Hvordan finne akupunkturpunkter. De store akupunkturpunkter.

 • De store akupunkturpunkter. Akupunkturpunkter flyter i kroppen tolv meridianer. Disse meridianene er hjertet Meridian, tynntarm, blære Meridian, Nyre Meridian, Heart Protector, de tre Heater, galleblære, lever Meridian, Lung Meridian, tykktarmen, tykktarmen, mage og milt Meridian.
 • Over-all akupunkturpunkter. Akupunkturpunkter generelt er mange. Faktisk er det flere hundre akupunkturpunkter som akupunktører setter nåler for helbredende formål. Bortsett fra de tolv meridianene, har kroppen 365 viktigste akupunkturpunkter og 500 mer som vanligvis benyttes for behandling. Hvert av punktene er i forhold med det som kalles Spirit of the Point.
 • Definer din sykdom. Akupunkturpunkter er kjent for å behandle en rekke sykdommer og tilstander som kvalme og oppkast, kroppslige smerter, fibromyalgi, hodepine og migrene, postoperativ dental smerte, osteoartritt og andre smerte-relaterte sykdommer. Slike sykdommer ble lettet gjennom å sette inn gode høyverdig kirurgisk stål nåler på bestemte akupunkturpunkter, dvs. et punkt i albuen å helbrede allergi.
 • Se på kroppen poeng. For at du skal kunne vite andres akupunkturpunkter, må du begynne å undersøke din egen. Når du har funnet ut hvordan du finner akupunkturpunkter, er det mye enklere å finne en annens. Se etter en referanse materiale som viser bilder av hvordan du enkelt kan finne akupunkturpunkter. Bildet må illustrere anatomiske markører for deg å være i stand til å angi den nøyaktige poeng. Finn en bok med bilder som viser deg hvor du finner akupunkturpunkter på kroppen din. Nedenfor er noen eksempler for å finne akupunkturpunkter til en bestemt sykdom.
    • Lunge akupunktur meridian-hoste, astma, ansikts lammelse, høy feber, neseblod, hjertebank, hodepine, tarm uregelmessigheter, og sår hals.
    • Tykktarmen-tannpine, hjertesykdom, diaré, hemmet menstrual blokk, røde såre øyne, døvhet, urin, scrofula, nesetetthet og magesmerter
    • Mage akupunktur meridian-manglende evne til å spise, øreverk, depresjon, mastitt, morkake levering, brokk dysenteri, urin blokkering, kalde knær, lokale lammelser, diaré og forstoppelse.
    • Hjerte akupunktur meridian-hjertebank, hjerte smerte, dampende bein, hjerte brenne, clouding inversjon.

 • Finn en depresjon i huden din. Når du har definert sykdom og målrettet sin spesielle akupunkturpunkt, spore fingrene på overflaten av huden din og se etter et sted som har en annen stemning som en depresjon, en bule, eller en endring i spot temperatur.
 • Begynn å trykke på punktet der du tror er den eksakte akupunkturpunkt. Å vite om du har funnet rett sted, skal området føle litt varm eller kald. Trykk på området bestemt, men forsiktig og undersøke sin tilstand. Husk at pasienten eller du selv ikke skal oppleve noen smerte. I tilfelle smerte oppstår, stopp å trykke på området som du kanskje har strømmet det på feil måte.
 • Gå online. Søk på nettet etter et nettsted som fokuserer på å gi spesifikke akupunkturpunkter for bestemte sykdommer. Et eksempel på et godt nettsted er acufinder.com . Dette området har en liste over hundrevis av sykdommer samt illustrasjoner om hvordan du kan spore akupunkturpunkter for hver sykdom.


Å finne akupunkturpunkter kan være noe skremmende i begynnelsen

Å finne akupunkturpunkter kan være noe skremmende i begynnelsen. Du kan også føle tvilsomt om å finne omtrentlig sted, men med grunnleggende kunnskap og regelmessig trening vil du være på vei til å hjelpe folk lindre sine smerter. Være en velsignelse for andre!