E2h

Hvordan bruke urter og kosttilskudd for å bekjempe Alzheimers

Bare noen få år siden, "Alzheimers sykdom" var en catch-all diagnose brukes til noen med betydelig verdifall på grunn av hukommelsestap, personlighetsforandringer og tap av normal funksjon. I dag, takket være en bedre forståelse av denne ødeleggende sykdommen, selv ikke-spesialiserte leger kan diagnose Alzheimers sykdom med en nøyaktighet nærmer 90 prosent.

Hvordan bruke urter og kosttilskudd for å bekjempe alzheimers. Ginkgo biloba.
Hvordan bruke urter og kosttilskudd for å bekjempe alzheimers. Ginkgo biloba.

Hvis du har nylig blitt diagnostisert med Alzheimers sykdom, eller du omsorg for noen som har, er det en rekke av urteprodukter og kosttilskudd som viser store løftet i kampen for en bedre livskvalitet for Alzheimer-pasienter. De tre mest lovende urte og kosttilskudd for Alzheimers sykdom er:

  1. Ginkgo biloba. Selv om noen av de studier som ser på Ginkgo biloba og Alzheimers har blitt kritisert for sin størrelse eller utforming, flere troverdige studier har funnet Ginkgo biloba, ofte referert til bare som "ginkgo", både trygt og effektivt for demens som ofte følger Alzheimers sykdom. Arbeider hovedsakelig ved å øke blodstrømmen til hjernen, er Ginkgo biloba godt tolerert av de fleste Alzheimers pasienter, og i kliniske studier, utfører samt noen reseptbelagte legemidler. Tatt hovedsakelig i ekstrakt form er ginkgo vanligvis tatt i 40 til 80 mg doser to eller tre ganger om dagen.
  2. Huperzine en. Kjent botanisk som Huperzia serrata gir kinesisk klubb mose oss et derivat kjent som Huperzine A. De fleste av studiene av Huperzine A er gjennomført i Kina, men i 2004 National Institute on Aging begynte å se på Huperzine potensial for Alzheimer-pasienter som er vurdert å ha milde til moderate former av sykdommen. Studier som ser på Huperzine A for Alzheimers sykdom har vanligvis brukt doser på 200 mikrogram daglig.
  3. Omega-3 fettsyrer. Til dato

  4. Omega-3 fettsyrer. Til dato, de fleste av studiene ser på omega-3 fettsyrer har vært for små til å overbevise leger å anbefale omega-3 tilskudd rutinemessig, men resultatene har vært lovende. Omega-3 fettsyrer har lenge vært anerkjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper, og det er nettopp denne evnen til å redusere betennelse som kan være deres "største gave til lider av Alzheimers sykdom. Det er også fremstår forskning tyder på at omega-3 tilskudd kan være nyttig i kampen mot depresjon som ofte følger Alzheimers sykdom.
  5. Omega-3 fettsyrer. til dato. Huperzine en.
    Omega-3 fettsyrer. til dato. Huperzine en.

Dessverre har to vidt-spioneringen kosttilskudd ikke levd opp til forventningene. Koraller kalsium gang var tungt markedsført som både en behandling for Alzheimers sykdom og en forebyggende, men i 2003, Federal Trade Commission, som arbeider med Food and Drug Administration, arkivert formelle klager mot flere korall kalsium distributører som siterer en mangel på vitenskapelig dokumentasjon. Mens koraller kalsium antas å være trygt for folk flest, finnes det ingen troverdig vitenskapelig bevis for å støtte bruk korall kalsium for enten forebygging eller behandling av Alzheimers.

En annen supplement som ofte nevnes som en mulig forebyggende for Alzheimers sykdom er koenzym Q10. Som forekommer naturlig i kroppen, er koenzym Q10 en antioksidant er nødvendig for normal cellefunksjon. Dessverre, støtter ingen troverdig vitenskapelige bevis bruken av koenzym Q10 eller dets derivater for Alzheimers sykdom.

Hvis du ønsker å lære mer om bruk av urter og kosttilskudd i kampen mot Alzheimers sykdom, snakk med legen din. Det er viktig å huske at urter og kosttilskudd kan samhandle med reseptbelagte legemidler du eller din kjære en kan allerede være tatt. Før du begynner en urte-eller supplement diett for behandling av Alzheimers sykdom, snakk med din primære omsorg for mer informasjon om urter og kosttilskudd som er mest hensiktsmessig for deg eller din kjære.