E2h

Hvordan bruke urter for å kurere fibrocystic bryst sykdom

Fibrocystic bryst sykdom, karakterisert ved dannelse av cystiske klumper på brystet, er ikke så skadelig sammenlignet til brystkreft. Men hvis mange klumper er funnet, er det best å behandle denne sykdommen.

Studier har vist at å drikke urter kan kurere fibrocystic bryst sykdom. Dette er et billigere alternativ enn å gå til sykehuset.

Følg trinnene nedenfor for å kurere fibrocystic bryst sykdom.

  • Evaluere sykdom. Sjekk for klumper på brystet ditt. Prøv å ta oppmerksom på hvor store cyster er. Det vil være lettere å kontrollere om urter virker.
  • Se etter din urter. Det er mange urter som kan kurere fibrocystic bryst sykdom. Dette kan tas flere ganger i løpet av dagen. Den beste tonic å drikke bør gjøres fra dock rot, burdock rot, ingefær pulver, løvetann rot, og Astragalus rot. Du kan se etter disse urtene i lokale helsekostbutikker.
  • Lage te fra urter. Bruk den flate delen av en kniv, forsiktig trykk på rot urter for å trekke ut de naturlige saft. Legg alle ingrediensene i en gryte med vann. La vannet småkoke på svak varme i ca 30 minutter. Kontroller at potten er dekket. Slå av varmen etter 30 minutter. Ikke press ingrediensene. La potten avkjøles i ca 20 minutter. Ved hjelp av en sil, forsiktig press ingrediensene. Fylle krus halvveis med varmt vann, tilsett ca 6 ss te og bland forsiktig. Hvis smaken er for sterk for deg, kan du legge til mer vann.
  • Drikke te 3-4 ganger om dagen. Du kan velge å drikke te etter hvert måltid. Ikke bare vil det minske klumper på brystene, men det vil også hjelpe deg å fordøye måltidet raskere.
  • Revurdere klumpene hver uke. Vær tålmodig med resultatene. Hvis klumpene ikke forsvinner etter 3 måneder, ta kontakt med legen din.


Det er viktig å ha en sunn livsstil

Det er viktig å ha en sunn livsstil. Drikker, som kaffe, brus og øl, som inneholder koffein, øker sjansene for denne sykdommen. Unngå disse drikkene. Drikke te du gjort i stedet.

Urter kan kurere fibrocystic bryst sykdom men det er noen urter som øker sjansene for å ha denne sykdommen også. Unngå kamille, oregano, muskat, gurkemeie, timian og spisskummen. Disse urtene provosere fibrocystic bryst sykdommer. Det er også noen fet mat som du bør unngå for å forhindre mer cystisk formasjoner på brystet ditt. Unngå solsikke og bomull frø olje. For raskere tilheling resultater, kutte ned på fet mat generelt. Go green. Spis grønnsaker i stedet. Kutte ned på meieriprodukter i tillegg. Meieri øker muligheten for å ha fibrocystic brystkreft.

Hvordan bruke urter for å kurere fibrocystic bryst sykdom. Drikke te 3-4 ganger om dagen.
Hvordan bruke urter for å kurere fibrocystic bryst sykdom. Drikke te 3-4 ganger om dagen.

Du kan velge å dyrke urter i hagen din. Dette vil minske stresset av dere går ut for å lete etter urter.

Har ditt bryst sjekket av legen din før du går videre med urte behandling. Det er best å utelukke alvorlige plager som brystkreft. Rådfør deg med legen din de beste urtene og kosthold for deg.