E2h

Hvordan bruke ugress som urtemedisiner

Planteriket er rik med medisinske urter og planter

Planteriket er rik med medisinske urter og planter. Men visste du at mange planter vi anser som ugress også har medisinsk verdi? Det er sant! Det er mange ugress som kan brukes som urtemedisin.

Hvordan bruke ugress som urtemedisiner. Bruk coco gress å avlaste buk problemer.
Hvordan bruke ugress som urtemedisiner. Bruk coco gress å avlaste buk problemer.

Her er hvordan du bruker ugress som urtemedisiner.

  • Bruk coco gress å avlaste buk problemer. Den tuber av coco gress kan kokes i en gryte med litt kulturmelk. Når du er klar, kan det gis til barn å drikke for å lindre oppblåsthet, magesmerter og fordøyelsesbesvær. Du kan også bruke melk med en bit av vann når koking og væsken kan brukes til å forbedre dårlig appetitt og selv lindre diaré. Hvis du har coco gresset i pulverform, kan det være blandet med honning til danne en pasta som kan anvendes som et fungicid salve, eller som et anti-aldring ansiktsmaske.
  • Kok røttene løvetann. Denne svært felles hage luke kan brukes til å behandle leverproblemer. Samle noen av røttene og bladene og skyll med vann for å fjerne skitt og jord. Kok den i en gryte med vann. Drikk concoction å avgifte leveren. Te kan også brukes til ansiktet for å fjerne pigmentflekker og andre hud blemishes. Dypp en liten håndkle i vann og tørk den på ansiktet.
  • Bruk bispelue å ta seksuell dysfunksjon. Denne kinesiske urten har blitt brukt i århundrer for å forbedre seksuell utholdenhet. Det kan tas i kapselform å forbedre libido, bidra til å håndtere tretthet og hjelpe kvinner lette ubehag av overgangsalderen. Det har også blitt brukt som en lever og nyre hjelpemiddel. Endelig, det har også vist seg å hjelpe leddsmerter samt ryggsmerter i noen pasienter. Det kan kjøpes i kapsel eller tablettform fra apotek og naturlig helsekost.
  • Lage en te ut av vassarv. Chickweed har vist seg å hjelpe til sirkulasjons-og inflammatoriske lidelser som gikt, revmatisme og gir lindring til stive ledd. Kok noen chickweed og drikke te. Det er også et diuretikum, så det kan hjelpe de som prøver å tape vekt. Hvis du mos chickweed og gjøre den om til en myk pasta, kan du bruke den til å bidra til å helbrede kutt og andre sår.
  • Spiser tang. Tang er høy i kalsium, fiber, aminosyrer, antioksidanter og en rekke antall mineraler og sporstoffer. Det er gunstig for generelle god helse som det hjelpemidler i fordøyelsen, øke energi, forbedrer immunforsvaret og gir avlastning for kroppen verker. Det er lett tilgjengelig som en snack mat element i asiatiske matbutikker og selv Whole Foods Market eller Trader Joes.


Neste gang du finner luke

Neste gang du finner luke, tenke to ganger om å drepe det. Det kan faktisk ha noen medisinsk verdi som du kan bruke. Selv merket av en god verftet er en fri for ugress, kan du bli overrasket og kommer til å sette pris på at alle levende ting tjener en hensikt. Utnytte kraften av ugress for god helse!