E2h

Hvordan bruke Shiatsu for diaré

Det er mange alternativer å velge mellom når lider av diaré

Det er mange alternativer å velge mellom når lider av diaré, men den enkleste er raiding medisinskapet for en pille for å stanse det kontinuerlige kramper og stanse turer på do. Men hvis du har hyppige anfall med diaré, spratt en pille som det er vitamin C til slutt vil føre til flere komplikasjoner. Kanskje det er på tide å vurdere Shiatsu å løse dette problemet.

Shiatsu har eksistert i tusenvis av år og er en utpreget kinesisk og japansk form for healing som sentre på å gjenopprette Qi eller flyten av energi fra sentrum av kroppen. Diaré er bare ett av de mange helseproblemer løses ved Shiatsu og for behandling pris på 75€ 0,00 du kan søke en 90 minutters behandling økt med en lisensiert Shiatsu utøveren. Det er kostbar, men hvis du legger opp kostnadene for spratt piller pluss legehjelp som du trenger når disse pillene etter hvert bli giftig for kroppen din, 75€ 0,00 vil langt oppveie de gode avledet fra Shiatsu.

Her er hvordan du bruker Shiatsu for diaré fra en lisensiert Shiatsu utøvers POV:

Hvordan bruke shiatsu for diaré. Gjennomføre en fysisk.
Hvordan bruke shiatsu for diaré. Gjennomføre en fysisk.

  • Gjennomgå din medisinske historie. Shiatsu utøveren vil i første omgang vurdere komplett medisinsk historie, så dette vil bli fulgt opp med en rekke spørsmål om hva som er i din medisinske historie, kosthold, aktiviteter og søvnmønster.
  • Gjennomføre en fysisk. Shiatsu utøver vil undersøke deg og begynner med pulsen samt tilstanden av tungen. Dette er et spørsmål om prosedyre og vil føre til hvordan hun vil nærme behandlingen, som hver og en er unik for en pasient.
  • Legg deg ned på en polstret matte eller lavt bord. Shiatsu utøver vil be deg om å bruke lette klær som en tank topp og yoga bukser slik at du er komfortabelt kledd for økten. Hun vil be deg om å legge seg ned på en polstret matte eller lavt bord slik at hun kan ha den nødvendige arbeider plass til å flytte rundt i løpet av økten.
  • Anvendelse av press på den skrantende deler. En Shiatsu massasje er planlagt etter Shiatsu utøveren fullfører gjennomgangen av din medisinske tilstand og fysisk tilstand. Gitt at diaré kan knapt beskrives som livstruende, kan det likevel føre til at problemer utgjøre et problem for dine daglige aktiviteter (hvor mange ganger kan du ringe inn syk uten sjefen blir støtt?). Shiatsu massasje er planlagt å gjenopprette balansen i kroppen din. Trykkpunkter er adressert til løse diaré problemer. Shiatsu utøveren vil bruke sine egne kroppsdeler for å oppheve deler av kroppen din og la Qi å begynne å strømme fritt gjennom kroppen din.
  • Anvendelsen av posisjoner for å hjelpe til å bevege Qi i hele kroppen. Shiatsu utøveren vil bruke ulike stretching og roterende posisjoner for å oppmuntre bevegelse av Qi i hele kroppen din. Når Qi slippes riktig og konsekvent gjennom hele økten, begynner kroppen din å tappe sine helbredende evner å bringe nødhjelp til kropp, sinn og ånd.

Behandlingen avsluttes ikke etter økten med Shiatsu utøveren

Behandlingen avsluttes ikke etter økten med Shiatsu utøveren. Hun vil lede deg til en sunn livsstil endring slik at Qi fortsetter å bevege seg med uforminsket styrke gjennom hele systemet. I tid, vil diaré være en ting fra fortiden, og du vil være så takknemlig for det.