E2h

Hvordan bruke løvetann å behandle magesår

En magesår eller magesår er en smertefull tilstand hvor en person har et lite hull i mage-tarmkanalen. Det er forårsaket av saltsyre i intestinal fôr, som skjer på grunn av overdreven stress, anti-inflammatoriske medisiner eller en genetisk predisposisjon. Noen sår er forårsaket av en bakteriell infeksjon. Røyking og alkoholbruk er også faktorer som øker utviklingen av magesår. Omtrent tjue millioner europeere får sår på enkelte punkt i livet sitt, med ca 40.000 gjennomgår kirurgi for det.

Løvetann (Taraxacum officinale) kan brukes til å behandle magesår

Løvetann (Taraxacum officinale) kan brukes til å behandle magesår. Du tror kanskje dette felles hage luke er ikke bra for noe, men det er rik på vitamin A, B, C, D og mineraler. Det er et utmerket anti inflammatorisk, gi lindring til pasienter, noe som gjør det perfekt å hjelpe i behandlingen av magesår.

Hvordan bruke løvetann å behandle magesår. Hvis du opplever symptomer på sår, gå til en lege.
Hvordan bruke løvetann å behandle magesår. Hvis du opplever symptomer på sår, gå til en lege.

Her er hvordan du bruker løvetann å behandle sår.

  • Hvis du opplever symptomer på sår, gå til en lege. Unngå selv medisinering fordi du kan gjøre tilstanden verre. I mellomtiden unngå å ta aspirin og andre betennelsesdempende medisiner, samt slutte å røyke og forbruk alkoholholdige drikkevarer. Disse er alle irriterende for magen fôr. Hvis sår er forårsaket av H. pylori bakterier, må du ta en anti biotiske.
  • Konsultere en herbalist å få en urte resept for sår din. Du kan få et skjær. Følg dosering og hyppighet instrukser gitt av herbalist.
  • De ulike delene av løvetann kan brukes. Spis de grønne delene av løvetann i en salat.
  • Drikk løvetann vin. Vinen er fra blomster.
  • Løvetann er et avføringsmiddel. Den er rik på inulin, som er en fiber. Dette lindrer forstoppelse. Også øker forbruk løvetann galle produksjon.
  • Roten av løvetann kan gjøres om til eddik. Roten av løvetann er en lever cleanser.
  • Løvetann har anti-inflammatorisk egenskaper. Det kan hjelpe til med muskelkramper en økt blodsirkulasjon.
  • Gjør dette i ca tre til seks uker. Du bør se en forbedring, og du vil se at du trenger å ta det mindre. Hvis det er ingen lettelse, gå til en lege.

Løvetann kan tas i kapselform eller som te. Les etiketten og følg instruksjonene.

Prøv naturlige alternativer i møte din medisinske tilstand

Løvetann (taraxacum officinale) kan brukes til å behandle magesår. Konsultere en herbalist å få en urte resept for sår din.
Løvetann (taraxacum officinale) kan brukes til å behandle magesår. Konsultere en herbalist å få en urte resept for sår din.

Prøv naturlige alternativer i møte din medisinske tilstand. Det kan være lurt å innarbeide bruk av andre naturlige rettsmidler som drikker kamille te å ytterligere forbedre helsen din. Pass også på at bortsett fra å behandle din medisinske tilstand med naturlige urter og medisiner, bør du ha en sunn livsstil. Lær å håndtere stress effektivt, slik at sår ikke blir forverret av stress. Spis mat høy i anti oksidanter, fiber og lite sukker og salter. Krydret mat kan også forverre magesår så holde seg borte fra den. Adressen din fysiske problemer helhetlig for å oppnå optimal helse.

Tradisjonell og alternativ medisin har kommet langt i behandling av ulike medisinske tilstander. Kombinere det beste fra begge verdener for god helse.