E2h

Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering

Kiropraktisk justering er en manipulasjon av ryggraden for å behandle og forbedre leddene ved å gjenopprette sin riktig bevegelse. Prosedyren er skånsom og kontrollert til direkte press ryggraden for å avlaste nerve fra hindringen. Omstillingen skal beholde musklene å bidra til å holde ryggraden i riktig posisjon.

Denne prosessen skal foregå i flere økter for å tre i kraft

Denne prosessen skal foregå i flere økter for å tre i kraft. Antallet nødvendige økter avhenger av mengden av blokkering som må korrigeres. Med riktig vedlikehold av kiropraktisk justering, vil du ha en raskere vei til full gjenoppretting.

Hvis du nylig har gjennomgått en kiropraktisk justering, eller hvis du er i ferd med å gjennomgå en, nedenfor er noen retningslinjer for å hjelpe deg å opprettholde justeringen av ryggraden.

  • Delta på alle dine planlagte avtaler med legen din. En stor feil som en kiropraktisk pasient kunne gjøre er å ta økten for gitt og hoppe over det. Det er viktig at du holder avtaler og være der i tide. Hyppigheten av øktene er foreskrevet av legen din for en grunn, spesielt hvis du trenger en mer aggressiv behandling plan.
  • Gjør hjemmeleksen din. Kiropraktorer vanligvis be pasientene å gjøre øvelser hjemme. Høres ut som mye arbeid, spesielt hvis du ikke er en fan av å trene. Men likevel merkelig treningsprogrammet kan virke, er disse øvelsene utformet for å støtte kiropraktisk justering utføres på deg og holde tak i forskjellige muskelgrupper å reagere raskere. Ta litt tid å jevnlig gjøre øvelsene foreskrevet.
  • Avstå fra å gjøre de aktivitetene som utløste eller forårsaket ryggraden problem. Nå, kan dette være utfordrende som årsak eller trigger kan være en vanlig handling som du gjør ubevisst. For eksempel, slumping på setet ditt mens du er på klassen, ser på TV, eller spille dataspill ikke hjelpe med ryggraden justering i det hele tatt. Være mer bevisst på dine handlinger og holdning.
  • Være mer aktive. Overraskende, synes en mer aktiv kiropraktisk pasienten å ha et sunnere liv og raskere respons på behandlingen som per fleste kiropraktorer. Aktiviteter som jogging, svømming, eller til og med regelmessige øvelser stimulerer ledd og muskler. Strekking av muskler når du gjør visse bevegelser bidrar til å forbedre ryggraden justering. Som du blir mer aktiv, er det mulig at du trenger færre besøk til kiropraktor på grunn av den raske bedring i kroppen din.
  • Ta litt tid til å slappe av. Prøv å slappe av som stress kan legge spenning til kroppen din, spesielt musklene dine. Spenning fører til at musklene til å stramme og kan trekke skjelettstruktur ut av justering. Dette kan ende opp med å bringe smerte tilbake. Dine siste øktene på kiropraktisk justering kan være bortkastet hvis du holde blir stresset. Pust, prøv å slappe av, og ta ting sakte.
  • Lytt til hva kroppen din forteller deg. Ingen vet kroppen din mer enn du gjør, ikke engang din kiropraktor. Selv om de er fagfolk med årevis av erfaring, ta deg tid til å lytte til kroppen din og få en følelse om noe er galt.


Forebygging er fortsatt bedre enn kur

Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering. Delta på alle dine planlagte avtaler med legen din.
Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering. Delta på alle dine planlagte avtaler med legen din.

Forebygging er fortsatt bedre enn kur. Det er klisjé, men dette er sant. Vær mer forsiktig med dine handlinger og aktiviteter, slik at du ikke trenger å ha kiropraktisk justering i første omgang.