E2h

Hvordan å hypnotisere ved å starte med deg selv

Suggererende seg selv er en perfekt måte å åpne opp ens underbevissthet for å kunne la gå av tidligere frykt og å være rolig. Det er helt trygt, og er en god springbrett hvis du ønsker å være i stand til å hypnotisere andre i fremtiden.

Hvis du ønsker å lære å hypnotisere ved å starte med deg selv, her er fremgangsmåten du trenger å gjøre.

Hvordan å hypnotisere ved å starte med deg selv. Være i et rolig sted.
Hvordan å hypnotisere ved å starte med deg selv. Være i et rolig sted.

  • Være i et rolig sted. Se etter en rolig og fredelig sted. Det skal ikke være noen ekstern støy eller noen form for distraksjon. Se etter en sofa eller stol som du er mest komfortabel med. Selv om noen mennesker foretrekker å være i en sovende stilling før hypnose, kan det gjøre deg sovner. Når du sitter ned, sørg for å holde bena i en normal sittestilling og ikke krysse bena. Du trenger å være alene og kunne slappe av i ca en halv time, og legge beina i kors kan gi deg en krampe som vil forstyrre konsentrasjonen.
  • Fjern dine tanker. Ved starten kan det være vanskelig å holde tankene fra sinnet ditt. Ikke mist motet hvis du fortsatt tenker på forskjellige ting etter en stund. Se inn hver tanke som de kommer, deretter øve å la dem slippe unna. Det kan være lurt å se på måter for hvordan å meditere for å hjelpe deg med dette.
  • Fjern spenning. Når du er i stand til å tømme tankene, visualisere kroppen din å gjøre fra seg av ulike spenninger. Starter med tærne, forestille seg gli bort fra kroppen og forsvinner. Etterpå jobbe din vei til toppen, og se deg selv å gi slipp på spenninger og føler deg selv å være lettere som hver spenningen er fjernet. For å hjelpe deg med dette trinnet, forestille seg å være renset av noe som gir trøst til deg som rennende vann.
  • Praksis puste. Feel hvert inntak og utslipp av pusten. Tenk deg spenningen forlater med hver utånding, og forestill deg en lysere og mer positiv energi inn i kroppen som du inhalerer.
  • Angi en tilstand av velvære. I dette trinnet, kan du prøve å forestille seg at du er synkende en trapp. Trappen har ti flyreiser, men den femte til det nederste trinnet er neddykket i vann. Forestill deg selv i denne situasjonen som du begynner ned trappa. Bilde og telle hvert steg du tar. Som du nå femte trinn, føler kjøligheten av vannet i føttene. Forestill deg følelsen vannet gå høyere når den kommer andre deler av kroppen din mens du går ned resten av trinnene. Denne øvelsen, hvis det gjøres riktig, bør gi deg en følelse av nummenhet. Ditt hjerte kan palpitate men ikke være engstelig og bare la deg drive og flyte bort.
  • Fjern dine bekymringer. Hvis du opplever de som er oppgitt ovenfor, så kan du nå fortsette med øvelsen. Men, hvis det er fortsatt andre tanker påtrengende i tankene dine, ikke fortsette. Gå tilbake til det tredje trinnet og gå derfra sakte. Som du når din avslappet tilstand, snakker det du ser og føler i tankene dine.
    Tenk deg at det er tre bokser som er nedsenket under vann, og du må svømme for å åpne dem. Visualiser deg selv svømming ned og åpne boksene. Når du åpner en boks, fortell deg selv hva du ser og hva du føler på en positiv måte. Dette betyr at i stedet for å si: "Jeg ønsker ikke å føle seg forvirret", sier: «Jeg er mer trygg". Du kan gjenta disse
    uttalelser så lenge du ønsker.


Suggererende selv er en måte å erobre din frykt og frigjøre tankene dine slik at problemer og situasjoner ikke lett byrde deg. Det kan være vanskelig å gjøre først, men når du er i stand til å gjøre det riktig, er resten bare en bris.