E2h

Hvordan å håndtere stress med avspenningsteknikker

Det er mange stress management teknikker der ute

Det er mange stress management teknikker der ute. Riktig planlegging, noe som gjør sjekklister, og ha en positiv holdning er alle effektive måter å redusere og lindre stress. Men kanskje det beste sett med teknikker for stress relief faller inn under kategorien av velvære.

Avslapping er en integrert del av enhver arbeidstaker liv

Avslapping er en integrert del av enhver arbeidstaker liv. Uten å ta litt fri til å slappe av hver gang på en stund, kan bevegelsene arbeid overvelde deg, selv kjøre deg gal. Du har å ta en last av før du fortsetter med en hektisk timeplan. Problemet er at du noen ganger bare ikke har tid til avslapning, tidsfrister og presserende engasjementer komme i veien for din R & R. Vi trenger alle å lære noen avspenningsteknikker for stress management for å hjelpe oss med å slappe i de urolige tider:

Hvordan å håndtere stress med avspenningsteknikker. Det er mange stress management teknikker der ute.
Hvordan å håndtere stress med avspenningsteknikker. Det er mange stress management teknikker der ute.

  1. Meditere. Meditasjon har lenge vært en etablert metode for å få lindring fra angst. I århundrer har folk brukt kraften i deres sinn til å administrere sine stress. De fleste meditasjonsteknikker fokuserer bare på å tømme tankene. Prøv å finne en komfortabel plass i rommet ditt og sitter i total stillhet. Prøv å fjerne alle tanker fra sinnet ditt ved å konsentrere seg om intet. Som du fortsetter ditt fokus, vil du finne at calmness vil komme over deg, som om du går inn i en dvale-lignende tilstand. Bo som dette i noen minutter, og når du kommer ut av meditasjon, vil du føle deg helt avslappet og energisk.
  2. Hør. Avslapping kan oppnås bare ved å lytte til de riktige tingene. Etter å ha dine favorittsanger spilles i bakgrunnen vil gjøre deg mer upbeat, og stress vil avta. Du kan også prøve å lytte til musikk laget spesielt for avslapping, slik som de som innlemme den rolige lydene av naturen. Du kan finne noen talte ord avspenningsteknikker i søket etter hørbar stress relief. Dette er guidede øvelser full av tips for å håndtere stress. Alt du trenger å gjøre er å lytte til og følge instruksjonene. Hvis du følger stress relief tips på riktig måte, vil du føle deg avslappet på et blunk.
  3. Trening. Du kan ikke slappe av under den, men øvelsen er en av de beste stress management teknikker der ute. Enhver fysisk aktivitet vil føre til at hjernen til å skille ut endorfiner, som er utgangspunktet hormoner som gjør at du føler deg lett og glad. Hvis du ikke har tid til å gå på treningsstudio, er det noen øvelser for å slappe av kropp og sinn i komforten av ditt eget rom. Den mest populære av disse er progressiv muskel avslapping. Du kan gjøre dette rettet mot en bestemt gruppe av muskler i kroppen din og spenner dem. For eksempel kan du prøve knuger hendene i noen minutter. Når du stopper knuger, vil musklene i hånden reagerer på stress ved dypt avslappende. Du kan gjøre dette med hver muskel gruppe i kroppen din, selv om det tar litt av praksis for å oppnå full body avslapning.
  4. Puste. Til slutt kan avslapning oppnås bare ved å puste. Lange, dype åndedrag er en integrert del av meditasjon, så hjelper det å tømme tankene og roe deg. Bare puste dypt inn, hold den i noen sekunder, og sakte la luften ut. Du kan forbedre denne teknikken ved å få noen aromaterapi lys eller luftfriskere formulert for avslapning.