E2h

Hvordan å forberede sinnet ditt for meditasjon

Meditasjon har mange fordeler, blant annet stress, fred i sinnet og økt konsentrasjon. For å oppnå en tilstand av meditasjon, er det flere måter å sette tankene dine i rammen til høyre.

Hvordan å forberede sinnet ditt for meditasjon. Gjør nok tid til det.
Hvordan å forberede sinnet ditt for meditasjon. Gjør nok tid til det.

Her er noen ideer for å forberede hjernen din for meditasjon.

  • Gjør nok tid til det. Gi opp en halv time av TV eller våkne opp tidligere enn vanlig. Tidlig morgen er en god tid til å meditere, ettersom det er mindre aktivitet rundt deg før solen er oppe og derfor mindre distraksjoner. Hvis du føler trøtt, ta en rask dusj å våkne opp sansene dine.
  • Spille den rette musikken. Forskjellig musikk kan varsle den høyre delen av hjernen som er ivrig på meditasjon. Velg musikk som relaxes deg uten å gjøre deg søvnig. Forbered en spilleliste med musikk som skal spilles kontinuerlig uten å måtte gripe inn. Du kan se etter ideell meditative musikk på nettet eller lage en liste over musikk som foreslått av andre utøvere.
  • Tenn et stearinlys. Den flimrende flamme av et stearinlys kan fange din oppmerksomhet, fjerne alle andre tanker i hodet. Ved å lukke de andre lysene i rommet ditt, kan du opprette en enkelt lyskilde som vil fokusere ditt sinn til oppgaven. Belysning røkelse er også en god måte å forsterke stemningen for meditasjon. Hvis du ikke ønsker å bruke et stearinlys, og erstatte en hard lyspære hvis med et diffust pære med myke belysningen i omgivelsene.
  • Fjern distraksjoner. Plasser tunge gardiner på vinduene for å dempe eventuell bakgrunnsstøy eller flimrende lys fra utsiden av din bolig. Slå av TV, radio, mobiltelefon og andre enheter av. Lukk døren og informere andre om ikke å forstyrre deg eller være støyende for en halv time. Hvis det er mulig, ikke bruk en bråkete elektrisk vifte for å holde rommet kjølig.
  • Les en meditativ passasje. Velg en bok om meditasjon essay eller en ekspert på meditasjon fra en bokhandel eller online kilde. Du kan også låne en fra en venn. Åpne tilfeldig og velge en del, så tenk på hva dette skriftstedet betyr. Du kan også gjenta et mantra samtidig som tankene dine spinner rundt det å tillate deg å konsentrere deg om en ting.
  • Unngå å spise før meditasjon. Tunge måltider med fast føde vil føre til at kroppen til å sende blod til fordøyelseskanalen, noe som resulterer i søvnighet og dårlig konsentrasjon. Hold deg til væsker i timene før meditasjon.
  • Anta riktig holdning. En enkel Buddha holdning utføres ved å sitte på en matte med bena krysset, ryggen rett og skuldrene avslappet. Hvis du ikke klarer å opprettholde denne cross-legged posisjon, gjenoppta meditasjon i en posisjon så nær dette som mulig. Unngå å lute da dette kan gjøre at du føler for trøtt til å fortsette meditasjon. Unngå klær som begrenser fleksibiliteten, enkle, komfortable antrekk vil gjøre.

Ved å utføre disse trinnene, kan du tømme tankene og konsentrere seg om en ting før den tømmes helt for tanken. Prøv å slappe av deler av kroppen din en om gangen, forestille spenningene i dag flyter bort.