E2h

Hvordan å forberede et hjem bøte for eksem

Også kjent som dermatitt

Også kjent som dermatitt, er eksem en hud betennelse karakteriseres av kløe, rødhet, tørrhet, hud humper og smerte. Det forekommer hos voksne, små barn, og babyer. Eksem er ansett som en arvelig tilstand, men i mange tilfeller er det forårsaket av overdreven stress, eksponering for varme, rester, og allergier. Det er også sagt å bli forverret av været. Ulike dermatitt behandlinger er tilgjengelig på markedet i dag. Men fordi de ofte inneholder sterke kjemikalier, er naturlig hjemme behandlinger anses som en godt alternativ. Her er hvordan du gjør hjemme rettsmidler for eksem.

Hvordan å forberede et hjem bøte for eksem. Havregryn bad behandling.
Hvordan å forberede et hjem bøte for eksem. Havregryn bad behandling.

  • Havregryn bad behandling. En eldgammel hud behandling, har havremel rengjøring og helbredende egenskaper som effektivt kan behandle eksem. Det har også en beroligende effekt som letter smerte borte. For å forberede badet, bare fylle badekaret med lunkent vann. Legg til to kopper rå unflavored eller kolloidalt havremel. Hvis du vil, kan du slipe havregryn før du setter den i vannet. Agitere vannet. Når badet er ferdig, dypp deg i 15 til 25 minutter. Skyll selv etter, og deretter klapp huden tørr.
  • Urte rengjøringsmiddel. Denne cleanser har anti-inflammatorisk egenskaper som vil stoppe betennelsen, rødhet og kløe i huden. Å forberede, bare blande en teskje Comfrey rot, en teskje glatte alm bark, og en teskje hvit havre bark sammen. Legg to kopper vann. Kok blandingen i noen minutter. Når det er kult, filtrere stoff. Nå kan du bruke blandingen som en vanlig rengjøringsmiddel.
  • Urte fuktighetskrem. For å forberede, knuse peppermynte blader og løvetann blader. Tilsett noen dråper olje. Virgin olje er best å bruke, på grunn av sin bemerkelsesverdige helbredende egenskaper. Bland ingrediensene sammen og deretter søke behandling til det berørte området. La den stå der i ca 30 minutter. Skyll huden med kaldt vann og klapp den tørr etter. Dette urte fuktighetskrem vil redusere betennelser og lette kløe.
  • Rensing kratt. Denne skrubb vil skrelle bort døde hudceller uten å forverre huden betennelse. Forberede denne skrubb av første soaking nøtter for noen få minutter. Deretter male dem i en blender. Legg en skive avokado. Blande dem sammen inntil blandingen oppnår en kremaktig tekstur. Bruk denne til huden din i en masserende bevegelse. La den stå der i 10 minutter. Skyll den med lunkent vann.
  • Papaya behandling. Viden kjent for sine mange hud fordeler, papaya ansett som et effektivt eksem behandling. Å lage en papaya behandling, må du mash en håndfull papaya frø. Påfør frøene til det berørte området og la dem i 10 minutter. Skyll etter. Kløe vil avta etter denne behandlingen.
  • Kald komprimere. Dypp en myk, ren vaskeklut i en bolle med kaldt vann. Klem vannet ut. Deretter sette vaskeklut over det berørte området. Fukt vaskeklut som er nødvendig. Påfør en kald komprimere i 10 minutter for å lette huden kløe.


Husk at det er svært viktig å konsultere legen din eller hudlege hvis du ønsker å prøve hjem eksem rettsmidler. Bruk aldri noe til huden din, uten en medisinsk faglig råd for å hindre ytterligere betennelse.