E2h

Hvordan å donere håret for barn med kreft eller alopecia

Donere håret for veldedighet

Menneskehår er nødvendig å gjøre parykker for barn med kreft eller for barn som lider av alopecia aerata, som er permanent håravfall hovedsakelig fra hodebunnen. Andre kan lide av en sykdom som kalles trichotillomania. Eksperter mener at det er en form for obsessive-compulsive atferd. Personer som lider av denne sykdommen har kontroll litt over sin oppførsel og ofte uttrykke sin frustrasjon, sinne og spenning ved tvangsmessig trekke håret, og etterlater dem med bare flekker. Det er noen få byråer som aksepterer donasjoner av menneskelig hår og behandle dem til å lage parykker. Hvis du ønsker å donere håret til veldedighet, her er hva du må gjøre.

  1. Velg riktig veldedighet som du vil donere håret. låser av kjærlighet er et populært veldedig organisasjon som har gitt en rekke parykker for kreftsyke barn og de ​​med alopecia aerata og ofre for alvorlige brannskader i hodebunnen.
  2. Ta vare på håret ditt og holde den i god stand som det vokser. Hestehale som du vil donere bør ha en lengde på minst ti inches. Håret bør være bundet i en hestehale eller flettet før det er kuttet.
  3. Hvis håret ditt er lang nok til å dekke lengden kravet, shampoo håret og tilstand det. Pass på at den er tørr før du binde den i en hestehale eller har det flettet. Håret bør være fri fra all fuktighet før du legger den i en plastpose og forsegle det.
  4. Du kan donere permed eller farget hår, men aldri har det bleket. Bleket hår vil bli avvist da det ikke vil tåle prosessen involvert i å snu håret i parykker. Bleket hår vil bli svært tørr og sprø og utsatt for brekkasje. En annen ting er at det vil være svært vanskelig å matche bleket hår.
  5. Bare rent hår kan doneres. Hold hestehale på plass når du lagrer våre håret i en plastpose. Ikke donere hår som har blitt blåst fra gulvet. Likeledes er hår som har blitt barbert av hodet ikke brukbare. De vil bare akseptere hår som har blitt oppå hverandre i en pen hestehale eller de som er flettet. Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å barbere hodet, bør du dele håret først inn i seksjoner og gjøre små hestehaler og kuttet så nær hodebunnen som mulig. Sørg for at håret ikke vil berøre gulvet når du kutter dem.
  6. Dreadlocks er ikke akseptabelt for donasjon. De kan ikke være fashioned inn parykker. Hvis håret er lagdelt, kan du fortsatt donere håret så lenge den lengste laget er ti inches i lengde.
  7. Hvis håret ditt er krøllete, strekke ut krøller før du tar målingen. Det bør også møte minimum lengde kravet om ti inches fra rot til tupp.
  8. Grått hår og kort hår tatt fra hestehale og lag brukes ikke i å lage parykker. I stedet de er solgt ut for å hjelpe bekoste parykk produksjon.

Hvordan å donere håret for barn med kreft eller alopecia. Ta vare på håret ditt og holde den i god stand som det vokser.
Hvordan å donere håret for barn med kreft eller alopecia. Ta vare på håret ditt og holde den i god stand som det vokser.

Sett håret i en plastpose og forsegle den. Du kan også donere hår som har blitt kuttet for lenge siden dersom det er knyttet i en hestehale eller flettet. Plasser plastpose inne i en polstret konvolutt og sende håret til din favoritt veldedighet. Låser av kjærlighet vil sende deg et sertifikat for donasjon. Må sjekke ut andre nettsteder som de Pantene Vakre lengder, Barn med hårtap, Childhood Leukemi Foundation, Matter of Trust og parykker for Kids.