E2h

Hvordan å behandle Sinus hodepine uten reseptbelagte legemidler

Sinus hodepine er forårsaket av betennelse og lunger i bihulene

Sinus hodepine er forårsaket av betennelse og lunger i bihulene. Denne tilstanden er kjent som bihulebetennelse. Hodepine er bare ett av symptomene på bihulebetennelse. Hvis du ønsker å behandle Sinus hodepine, bør du målrette den virkelige gjerningsmann-bihulebetennelse. Foruten å behandle årsaken, er det fortsatt mange alternativer til minst lindre sinus hodepine. Prøv en av følgende måter:

  • Reduser sinus lunger. Din lomme er overbelastet hvis du ikke kan puste gjennom det. Lunger er vanligvis forårsaket av slim fangst nasal passasje, som også føre til betennelse. Prøv å bruke en luftfukter for å løsne slim. Bruk saltvann med luftfukteren for bedre effekt. Hvis du ikke har det, så satse på en saltløsning nesespray, som kan kjøpes fra lokale drugstores. Inhaling damp minst to ganger om dagen vil redusere betennelser, også. Det vil være best hvis du sitter på badet med damp vannet går fra dusjen. Vurdere også å bruke allergi behandlinger i tilfelle du har astma.
  • Få mosjon. Sinus hodepine blir vanligvis verre når du lener over og bøyer seg ned. Hvorfor ikke bruke kroppens bevegelser til din fordel, i stedet? Strekke nakken og hodet i noen minutter bidrar til å redusere sinus hodepine. Avspenningsteknikker som biofeedback for å kontrollere muskelspenninger og meditasjon kan alle lindre hodepine.
  • Akupunktur. Denne tradisjonell kinesisk medisin teknikken har vært en av de mest effektive alternativer. Utøvere, men ikke anser sinus hodepine som det er. I stedet ser de det som en energi ubalanse i kroppen. De behandler dette gjennom needling terapi på magen meridian og milt meridian.
  • Urter. Willow bark, feverfew, djevelens klo, og kinesisk skullcap er tradisjonelle urter som brukes for hodepine behandling. Men det er bare noen få forskere som kan ta backup av påstander om effekt deres.
  • Kosttilskudd. Bromelain er et enzym som produseres fra ananas. Ifølge flere studier, kan bromelain redusere hevelse, betennelse, og bihulebetennelse symptomer, inkludert sinus hodepine. Imidlertid kan dette tillegget øker blødningsrisikoen. Det er grunnen til at folk tar antikoagulantia bør aldri ta dette. Det finnes andre alternativer, men som probiotika og quercetin. Probiotika er gunstig ved å øke antibiotika som kan redusere risikoen for å få allergi. Quercetin, på den annen side, er kjent for å redusere rennende øyne og rennende nese. Du kan ta dette sammen med bromelain for mer effektiv behandling.
  • OTC narkotika. Vanligvis er bihulebetennelse og sinus hodepine behandlet ved hjelp av antihistaminer og slimhinneavsvellende midler. Antihistaminer redusere risikoen for allergiske reaksjoner. Blant de tilgjengelige over-the-counter (OTC) legemidler som er nyttig for sinus hodepine er diphenydramine, Clemastine, klorfeniramin, og Claritin. I mellomtiden OTC decongestants er neo-synephrine, Afrin, Actifed, og Sudafed. De fleste av disse decongestants har imidlertid en ingrediens som kan øke blodtrykket. Decongestants bør bare brukes i tre påfølgende dager.

Hvordan å behandle sinus hodepine uten reseptbelagte legemidler. Sinus hodepine er forårsaket av betennelse og lunger i bihulene.
Hvordan å behandle sinus hodepine uten reseptbelagte legemidler. Sinus hodepine er forårsaket av betennelse og lunger i bihulene.

Alle de ovennevnte behandlinger for Sinus hodepine bør alltid brukes med forsiktighet. Selv urter og kosttilskudd kan føre til negative bivirkninger ved feil bruk. Alltid gjøre din forskning før du bruker noe. Vurdere å konsultere helsepersonell før du tar noe, også. Hva du opplever kanskje ikke engang være en sinus hodepine. Det kan være noe annet som helsepersonell kan bare fastslå. Konsultere en profesjonell vil også hjelpe med å bestemme den beste behandling for din hodepine.