E2h

Hvordan velge en MR senter

En MR sentrum er ikke et sted du besøker ofte

En MR sentrum er ikke et sted du besøker ofte. Det er derfor det er forståelig at du kan finne en hard tid på å velge et senter når tilfeller krever at du besøke en. Men dette er ikke en unnskyldning for å bare velge noen MR sentrum du kommer over med. Siden det er din helse som er i faresonen her, er det av stor betydning at du bare håndtere en god MR sentrum.

Hvordan velge en MR senter. Be om innspill fra legen din.
Hvordan velge en MR senter. Be om innspill fra legen din.

Så ta litt tid nå og starte søket etter en MR sentrum. Les videre og finn ut hvordan du kan velge en MR senter for dine behov:

  • Be om innspill fra legen din. MR testing for gitt til deg av legen din kan inkludere en direkte henvisning til en bestemt MR sentrum. Når legen din anbefaler et senter, betyr det at etableringen er klarert av legen din i forhold til troverdighet, effektivitet og pålitelighet. Det er imidlertid ingen skade søker etter andre alternativer. Dette er fordi noen leger kan ha økonomiske interesser i en bestemt MR sentrum de henviser til deg. Å gjøre alt enklere for deg, spør din lege om sine interesser i å henvise deg til en spesiell MR sentrum.
  • Dobbeltsjekke med forsikringsselskapet. Husk at forsikringsselskapet ikke kan dekke alle MR-sentre. Derfor, ring ditt forsikringsselskap og be om en liste over sentrene de inkluderer i sin dekning. På denne måten kan du innskrenke dine valg og sikre at du vil spare penger i det lange løp. I tillegg kan du unngå å få problemer med din forsikring i prosessen.
  • Bestem din nødvendig MR type. Det er to alternativer for MR testing. Man er åpen testing, noe som er ideelt for klaustrofobiske pasienter. Dette er imidlertid ikke alltid dekket av forsikringen. Derfor dobbeltsjekke denne informasjonen med din leverandør. Det andre alternativet er en lukket MR.
  • Vurdere plasseringen. Det er viktig at plasseringen av MR sentrum av ditt valg er praktisk nok for deg å reise. Sjekk reisetid fra ditt område til sentrum, slik at du kan forberede din timeplan for MR testing. Ta oppmerksom på at det vil være bedre å velge en god MR senter som er i nærheten av ditt område for mer komfort.
  • Bestem påliteligheten av senteret. Sjekke legitimasjon av sentrum slik som akkreditering fra berørte organisasjoner. Ta også oppmerksom på hvordan en MR sentrum kan effektivt arbeide med legen din for å gi resultater i form av testing.
  • Sjekk overnattingsmuligheter. Vurder dine følgesvenner også når du velger for en MR sentrum. Vite om senteret har gode venterom for å imøtekomme dine følgesvenner mens du er under MR testing.
  • Vurdere betalingsmåter. Bestem utgiftene til testing og moduser fakturering av senteret. Spør dem også om de er samarbeidsvillige nok i arbeidet med ditt forsikringsselskap eller ikke.


Når vi snakker om helse

Når vi snakker om helse, må du ikke være tilfreds i går til andre beste alternativene. Samme gjelder når du velger en MR sentrum, er det best å velge et stort senter for dine egne fordeler i slutten. Derfor, ta litt tid å gjøre en innsats for å lete etter den beste MR senter for dine behov.