E2h

Hvordan velge en formel for et kolikk

Hvis babyen har en tendens til å gråte for det virker som en evighet i løpet av de samme timene hver dag, for det som synes å være noen grunn, kan hun ha oppstått kolikk. Strengt tatt er kolikk ikke en sykdom og ikke har en fastsatt kur. Selv babyer erfaring kolikk under andre til tredje måned, er den gode nyheten at det avtar vanligvis og gradvis forsvinner av sin sjette måned. I mellomtiden, hvordan vil du være i stand til å lette barnets ubehag i løpet av tiden hun opplever kolikk? En måte er å justere sin formel. Husk: Hvis du mistenker at barnet ditt skal ha kolikk, må du rådføre deg med babyens barnelege. Dette trinnet er spesielt viktig før du gjør noen justeringer i babyens formel. Med det blir sagt, her er noen måter å velge en formel for en colicky baby:

Hvordan velge en formel for et kolikk. Velg en baby formel som er laktosefrie.
Hvordan velge en formel for et kolikk. Velg en baby formel som er laktosefrie.
  • Velg en baby formel som er laktosefrie Omtrent 25% av nyfødte er fast bestemt på å være laktose-intolerant;. Disse babyene vil finne melkebaserte formler (og deres sukker) for å være ganske vanskelig å fordøye. Med dette i bakhodet, kan du melde deg på soya-baserte formler eller hypoallergeniske formler i stedet.
  • Velg en lett-å-fordøye formel. Hvis barnet ditt ikke er laktose-intolerant tross alt, kan det rett og slett være at melken-basert formel hun får er vanskelig for henne å fordøye. Det er tilgjengelige substitutter med lett å fordøye melk proteiner, slik som Aptamil Baby Formula Melk og Carnation God Start formel.
  • Besøk baby formel nettsteder. Dette er for å hjelpe deg muligens scorer rabatter på baby melk (eller melk erstatning) formler som vil bidra til å lette din kolikk symptomer. Du må være oppmerksom på at formel merker som bidra til å lette kolikk tendens til å være dyrere enn vanlige merker. Bli adresselister og registrere deg for varsler når de har bonuser og rabatter.
  • . Vet å velge tåteflasker En av faktorene som ytterligere forverrer en baby kolikk symptomer er gass, jo mer gass hun tar i, jo verre hennes lille magen kan føle, og jo mer vil hun uttrykke sin ubehag ved å gråte. Det er derfor bortsett fra selve formelen, bør du også velge tåteflasker som vil bidra til å redusere babyens inntak av gass. Det er spesielt laget flasker som eliminerer overflødig gass, for eksempel Dr. Brown naturlige flyt tåteflaske og Born Free vid hals flasker .
  • Prøv andre kolikk rettsmidler. Noen studier viser at probiotika kan effektivt redusere en kolikk symptomer. Ett merke du kan prøve ut (igjen, med barnelege godkjenning) er Biogaia probiotika dråper .
  • Vet om andre måter å løse babyens gråt. Heldigvis er det mange andre måter du kan gjøre for å minske babyens ubehag. Sjekk ut dette virkelig nyttig artikkel om hvordan du kan lindre gassy babyer.

Husk at det kan være svært vanskelig å forholde seg til en colicky spedbarn, men det er godt å huske at dette ikke er en permanent tilstand og hva du egentlig trenger er tålmodighet til å ri dette før babyen outgrows hennes symptomer. I mellomtiden, hjelper det å vite tipsene ovenfor, slik at du kan gjøre ting enklere både for barnet og deg. Og med babyens barnelege som alliert, bør du være i stand til å komme ut av denne hele perioden uskadd. Lykke til, og håper dette hjalp!