E2h

Hvordan unngå cameltoe

Hvis du noensinne har opplevd en cameltoe

Hvis du noensinne har opplevd en cameltoe, så vet du at dette er en pinlig situasjon å være i. Bare i tilfelle du ikke vet hva en cameltoe er, er en cameltoe en situasjon hvor kvinnens kjønnsleppene majora blitt ganske synlig gjennom klærne som hun har på seg, og det bærer form eller bilde til forfot av en kamel, derav begrepet cameltoe. Selv opprettholde en svært fasjonable utseende kan være givende, må du sørge for at ditt valg av klær og klær er en som ikke tillater deg å bli en kilde til latterliggjøring, er et eksempel på en slik situasjon å ha en cameltoe.

Heldigvis for deg, er det visse forholdsregler du kan ta for å sikre at du unngår noen gang opplever en cameltoe. Bare følg disse enkle tips, og du bør være i stand til å gjøre nettopp det.

Hvordan unngå cameltoe. Unngå tettsittende klær.
Hvordan unngå cameltoe. Unngå tettsittende klær.

  1. Unngå tettsittende klær. Iført tettsittende klær er en sikker brann måte å få en cameltoe. Cameltoes skjer vanligvis når en kvinnes kjønnsleppene majora trykkes på for hardt på de klærne som hun har på seg. Tettsittende klær, spesielt de som har en veldig tynt stoff og glatt tekstur, vil gjøre nettopp det. Løse eller ikke så passende klær bidra til å redusere sjansene for cameltoe fra forming, så prøv å plukke eller bruke klær som ikke er for sammentrekkende, spesielt i dine nedre regioner.
  2. Unngå svake stoffer. Iført klær som har svake stoffer, spesielt de som er tettsittende, slik som leggings og spandex, er en sikker brann måte å få en cameltoe. Siden disse materialtypene ikke gir et riktig lag av belegget, vil en kvinne ytre skamlepper bli skissert lett, hvorved det dannes et cameltoe. Bruk klær som har fibre som ikke er for svak eller tynn for å gi deg et lag å dekke som hindrer dannelsen av cameltoes.
  3. Bruke undertøy. Cameltoes dannes lettere hvis du ikke bære noen undertøy siden det ikke er laget for å dekke skille dine tettsittende klær fra nedre regioner. For å unngå cameltoes, sørg for at du bruker undertøy under dine tettsittende klær. Prøv å velge undertøy som har en høy inseam også, slik at du ikke opplever cameltoes for ofte.
  4. Manuelt fjerne cameltoe. Når du opplever cameltoes når iført tettsittende klær, kan du unngå forlegenhet, eller i det minste begrense sjansene for at det skjer, ved å fjerne cameltoe bruke tommelen og pekefingeren. Alt du trenger å gjøre er å dra i stoffet eller inseam fra glidelåsen eller skrittet på klærne dine ned. Å gjøre dette bidrar til å lindre noe av stramheten som du kanskje opplever på grunn av de sammentrekkende klær som du har på deg. Du kan til og med klarer å skjule cameltoe ved å trekke ned buksa slik at buksene sitter bare på hoftene i stedet for midjen din, noe som gir skrittet mer rom og plass.
  5. Vær kreativ. Hvis alt annet mislykkes, kan du bare prøve å skjule din cameltoe ved å knytte din jakke eller genser rundt livet og la ermene på jakken eller genseren henge over skrittet.

Dette er bare noen av tingene du kan gjøre for å unngå cameltoes fra stadig skjer med deg. Å kunne gjøre dette vil spare deg fra pinlige øyeblikk.