E2h

Hvordan finansiere hjernekirurgi

Gjennomgår hjernen kirurgi kan være ganske dyrt, spesielt når du mangler helseforsikring for å dekke kostnadene. Med mindre du er venner med kirurgen (den intime venn av familien og forhold slag), vil du kanskje se på andre former for finansiering for denne type kirurgi, slik at alt du trenger å bekymre deg om er tiden det vil ta for deg å få livet tilbake på rett spor igjen.

Hvordan finansiere hjernekirurgi. Søke noen form for regjering tilskudd eller hjelp.
Hvordan finansiere hjernekirurgi. Søke noen form for regjering tilskudd eller hjelp.

Her er hvordan du skal finansiere hjernekirurgi.

  • Søke noen form for regjering tilskudd eller hjelp. Dette er mest sannsynlig første alternativ før du utforsker alt annet. Du kan gå til din lokale myndigheter for å finne ut hvordan du kan være kvalifisert og kravene du må oppfylle for å gjøre deg til en kvalifisert kandidat for offentlig støtte.
  • Bruk ditt hjem som sikkerhet. Eller som egenkapital for å finansiere operasjonen din. Finn ut om du har nok egenkapital i ditt hjem så søke hjelp av finansinstitusjoner å utnytte dette som finansiering for hjernekirurgi. Mange finansinstitusjoner ute har en samvittighet, vet du? De vil ikke slå deg ned og selv gi deg nok tid til å få tilbake din egenkapital når du er ferdig søker medisinsk behandling og rehabilitering.
  • Melde deg på kliniske studier. Når du ikke ser en løsning i noen av alternativene som presenteres så langt, kan du delta i kliniske studier for behandling og medisiner blir testet for din medisinske tilstand. Gjøre henvendelser først fra behandlende lege og deretter gå videre til sykehusene i ditt område for videre forskning. Nå må du forstå går inn i dette at behandlinger og medisiner som du vil bli pålagt å ta er ennå ikke erklært helbredende, så gå inn i dette med øynene åpne, og bare på råd fra din behandlende lege. Oppsiden her er at alle utgifter er tatt hånd om av finansieringsinstitusjonen.
  • Søke hjelp fra fellesskapet og kirke. Du vil bli overrasket og rørt over hvor mange mennesker vil komme til hjelp når du ber om hjelp. Hvis du bor i et spesielt tett sammensveiset fellesskap, ikke være overrasket når folk faktisk holder fond-raisers og bestå tiende kurv for en ny runde for å samle inn midler for hjernen kirurgi.
  • Hold din egen garasje salg. For at du har ting liggende rundt hjemmet ditt som kan hente gode priser for å legge til fondet. Uansett utfall vil du ha noe å vise for det som vil bidra til å legge opp til midler som trengs for operasjonen.
  • Bruk din personlige penger. Har du noe gjemt i din sparekonto som du har vært redde for en regnfull dag som i dag? Hvis alt annet mislykkes, må du ta turen innom din sparing håper det vil være nok til å dekke dine utgifter.


Du vet du bør aldri miste håpet om din tilstand

Du vet du bør aldri miste håpet om din tilstand. Det vil være hjelp i mange former å komme deg gjennom dette, men det viktigste steget du må gjøre er å få ned på knærne og løft begge hendene opp mot himmelen for bestemmelsen. Herren, Allhærs Gud vil aldri la deg ned. Han vil gi det du trenger for dette. Ha tro.