E2h

Hvordan du får det du ønsker

Som en to-åring som holder pusten for å gjøre sine foreldre kjøpe ham at lekebil han har alltid ønsket, kan du også finne en måte å få det du ønsker. Selvfølgelig betyr det ikke innebærer å holde pusten til du blir blå. Det er en mye enklere måte. Som skrevet og oppdaget av bestselgende forfatter Rhonda Byrne, forfatteren av new-age selvhjelpsbok The Secret, hevder hun hver person har evnen til å tiltrekke seg rikdom, suksess, kjærlighet, helse og oppnå sine drømmer, men umulig det kan virke.

Ifølge Byrne

Hvordan du får det du ønsker. Så i å få det du ønsker.
Hvordan du får det du ønsker. Så i å få det du ønsker.

Ifølge Byrne, folk sende ut vibrasjoner i universet - både negative og positive. Disse vibrasjonene eller tanker tiltrekke muligheter, hendelser og mennesker i livet ditt. Hvis du sender ut negative tanker, tiltrekke deg negative. Hvis du sender ut positive tanker du invitere rikdom, lykke og positivitet inn i livet ditt.

Så i å få det du ønsker

Så i å få det du ønsker, må du være forpliktet til positiv tenkning. Det kan være vanskeligere enn det høres ut som folk ofte tviler og undergrave sine evner til å bli vellykket og lykkelig. Har du noen gang tatt deg selv sa: "Jeg fortjener ikke kjærlighet" eller "Jeg kan ikke gjøre dette"?

Det er tre grunnleggende trinnene for å få det du ønsker: visualisere, tro og motta.

Først visualisere hva du ønsker og artikulere hva du trenger

Først visualisere hva du ønsker og artikulere hva du trenger. Etter å vite og visualisere hva du ønsker og hvem du ønsker å være.
Først visualisere hva du ønsker og artikulere hva du trenger. Etter å vite og visualisere hva du ønsker og hvem du ønsker å være.

Først visualisere hva du ønsker og artikulere hva du trenger. Bilde i hodet hva du vil skal skje og konsekvent refererer til dette bildet av deg selv-sunn, vellykket, kjærlig og etc. visualisere det så ekte som mulig og lage en komplett fullt detaljert bilde. Hvis en jobb kampanjen er hva du ønsker, bilde selv i det nye kontoret, leder styremøte og viser lederegenskaper. Klarhet er den grunnleggende ting du kan gi for å få det du ønsker.

Etter å vite og visualisere hva du ønsker og hvem du ønsker å være

Etter å vite og visualisere hva du ønsker og hvem du ønsker å være, tror at du er i stand til å bli og gjøre. Hvordan kan du få det tilbudet hvis du konsekvent undergraver dine evner? Hver morgen, ser i speilet og minn deg selv hvem du er og hva du vil gjøre og bli. For eksempel, fortell deg selv: "Jeg er vakker jeg er sikker på at jeg er sterk og i stand til å bli mer jeg får det tilbudet..." Si det høyt og så ofte du kan. Det høres kanskje rart ut, men etter noen uker eller dager, vil du føle at du har fått en viss tillit. Selv om du ikke føler deg vakker, trygg, sterk eller stand, forplikte seg til å si det til deg selv hver dag foran speilet. Du kan ikke tro det nå, men du vil en dag.

Siden du er nå tilpasset det du ønsker

Siden du er nå tilpasset det du ønsker, vil du legge merke til at dine tanker og handlinger er rettet mot å oppnå det. Ta inspirert action. Siden du ønsker at tilbudet, være mer produktive, viser større lederskap blant dine kolleger og være mer i kommandoen. Opptre som om du har tjent det tilbudet allerede.

Endelig er det siste trinnet for å motta. Du har åpnet deg til de store mulighetene, og så være klar over det øyeblikket når muligheten byr seg. Ikke vær redd for å ta tak i muligheten eller å nå ut til det når det er bare på en armlengdes avstand. Husk, folk er så redd for suksess som de er for å mislykkes.


Det er ingen drøm du ikke kan oppnå, men for at det skal skje, må du først tror at du kan gjøre det.