E2h

Hvordan bruke en øyelapp å forbedre nattsynet

Har du en gang tenkt på hvorfor pirater slitasje en øyelapp over det ene øyet? Nei, det er ikke alltid fordi de mistet et øye. Det er fordi legenden sier at ved å bære en øyelapp, er de i stand til å ha "nattsyn", som betyr at de kan se i mørket med det øyet. Våre øyne justere til lysstyrke. Hvis du ser tydelig når det er lyst og skriv en lav opplyst rom, vil øynene dine ikke kunne se noe. Men hvis du bruker en øyelapp over det ene øyet og inn i lav opplyst rom, vil du være i stand til å se med øyet som var dekket. Her er fremgangsmåten for hvordan du kan bruke en øyelapp å forbedre nattsynet.

Hvordan bruke en øyelapp å forbedre nattsynet. Mens du er borte tiden din.
Hvordan bruke en øyelapp å forbedre nattsynet. Mens du er borte tiden din.

  • Hva du trenger. Du trenger en ren øyelapp som passer deg. Hvis du ikke har en, kan du bruke en blind fold i stedet for så lenge det vil bidra til å holde ett øye lukket. Du vil også trenge et mørkt rom som er pitch ikke svart. Ved hjelp av en pitch black rom vil ikke gjøre eksperimentet vellykket.
  • Forberede øyelapp. Har et øye patch som passer godt på deg. Vask øyelapp før du setter den på fordi noen øyelapper kan forårsake utslett. Påfør litt krem ​​eller lotion hvor du vil plassere øyet plassere øyelapp på.
  • Bruk din øyelapp. Sett det på et sted som er normalt opplyst. Plasser øyelapp over hodet og med hendene, forsiktig plasserer øyelapp, som skal være vannrett (som betyr den bør være lengre langs og kortere fra topp til bunn), på toppen av øyet som du ønsker å dekke. Nå, fikse stroppene komfortabelt rundt hodet. Hvis båndene er for løs, få tak i koblingen og juster den deretter. Trekk det å stramme til du føler at øyelapp føles akkurat.
  • Lukk dekket øyet. Husk å holde dekket øyet lukket under hele oppholdet at det er dekket. Det vil ikke være lett, men du vil høste fordel å se senere.
  • Mens du er borte tiden din. Se en film eller et TV-show for å la noen tid passere. Fortsett å holde dekket øye lukket.
  • Angi et svakt opplyst rom. Velg et rom som er pitch ikke svart. Du vil ikke kunne se noe selv med din dekket øyet hvis du gjør det. Vær forsiktig så du ikke tur eller løs balanse.
  • Ta av deg øyelapp. Når du står i det mørke rommet, forsiktig fjerne øyelapp. Du kan enten plassere øyelapp på udekket øye eller holde ikke lukket øynene lukket mens du åpner den tidligere stengt en.
  • Åpne din lukket øynene. Etter at du har lukket det andre øyet, åpne øyet som du har holdt stengt i lengre tid. Se deg rundt i rommet og bli overrasket.


Nå kan du forstå hvorfor pirater slitasje en øyelapp

Nå kan du forstå hvorfor pirater slitasje en øyelapp. Det er egentlig ikke å bare være en del av et kostyme. Det er slik at de kan holde vakt i mørket, spesielt hvis de har funnet skjulte skatten.