E2h

Hvordan bruke en elektrisk tannbørste å pusse tennene

For de fleste barn og enda noen voksne

For de fleste barn og enda noen voksne, pusser tennene kan være en slitsom rutine. Det er en av de viktigste munnhygiene ofte tapte av folk. Men i dag er flere mennesker nyter pusser tennene fordi de elektriske tannbørster lett tilgjengelig, pusse tennene er mer morsomt og hyggelig.

Elektriske tannbørster er automatiske tannbørster som beveger seg i en bestemt bevegelse som er mer effektive for å pusse tennene. De er drevet av en intern eller engangs batteri og kan brukes om og om igjen for en lang tidsperiode. Ifølge studier er en elektrisk tannbørste mer effektiv i å fjerne plakk og kan minske risikoen for tannkjøttsykdommer, og det er grunnen til at flere mennesker er nå å bytte til elektriske tannbørster.

Ved hjelp av en elektrisk tannbørste er enkelt

Hvordan bruke en elektrisk tannbørste å pusse tennene. Ha litt tannkrem på tannbørsten din.
Hvordan bruke en elektrisk tannbørste å pusse tennene. Ha litt tannkrem på tannbørsten din.

Ved hjelp av en elektrisk tannbørste er enkelt. Prosessen er veldig lik ved hjelp av en vanlig tannbørste, men krever mindre krefter og energi. Her er et enkelt guide til å lære deg hvordan du bruker en elektrisk tannbørste.

  • Lade tannbørsten. Før du bruker elektrisk tannbørste, må du først lade den for at den skal fungere. Hvis tannbørsten fungerer på batteri, sjekke om batteriet har nok strøm til tannbørsten å operere.
  • Ha litt tannkrem på tannbørsten din. Påfør nok tannkrem på hodet på tannbørsten. Selv om hodet av en elektrisk tannbørste er mindre i forhold til en vanlig tannbørste, bør du likevel bruke samme beløp. En ert-formet beløpet er god nok til å pusse hele tenner.
  • Plasser tannbørsten i munnen og slå den på. Før du slår den elektriske tannbørsten, bør den være inne i munnen din først. Dette vil hindre at tannkrem fra hvirvlende, splattering eller faller ut av tannbørsten
  • Børst alle tennene. Det er best å starte på baksiden av tennene deretter sakte jobbe din vei til fronten. Det er ikke nødvendig å skrubbe tennene som du vanligvis gjør med en vanlig tannbørste, siden bevegelsene av den elektriske tannbørsten ville gjøre det for deg. En annen ting, bare trykk på tannbørsten lett på tennene og tannkjøttet å forhindre skade på emalje eller blødende tannkjøtt.
  • Styr pensel. En elektrisk tannbørste ganske mye gjør alt arbeidet for deg. Alt du trenger å gjøre er å veilede og kontrollere den i munnen for å kunne pusse tennene grundig. Lær hvordan du skal kontrollere tannbørste i munnen for å unngå skader på tenner eller tannkjøtt.
  • Slå tannbørsten av. Når du er ferdig å pusse tennene, slå tannbørsten av. Skyll tannbørste hodet grundig og lade tannbørsten for neste bruk. Fjern den når den er betalt fullt ut for å unngå overlading tannbørsten. Dette vil hindre den fra å bli skadet og vil hjelpe i å spare på strøm.

Når du ikke bruker tannbørsten sin lader, lagre det på et tørt sted å unngå å skade laderen og for å unngå å bli electrocuted. Det er vanskelig å finne en erstatning lader for elektriske tannbørster som er grunnen til at du trenger å ta vare på det riktig.

Bruker en elektrisk tannbørste for å pusse tennene kan være morsomt og sunt, så lenge du vet hvordan du gjør det riktig. Holde tennene friske og sterke ved å bruke en elektrisk tannbørste riktig.