E2h

Hvordan bli kvitt nikotin flekker

Først av alt

Først av alt, er det viktig at du hjelper til å spre korrekt og nøyaktig informasjon. Det er faktisk ikke nikotin som forårsaker flekker. Nikotin er en fargeløs substans, riktignok veldig vanedannende og sies å være kreftfremkallende eller kreftfremkallende. Hvis det ikke er nikotin som forårsaker alle de gule, litt brunaktig flekker, gjør hva? Det er kull tjære fra brenningen av tobakken i sigarer og sigaretter.

Hvis du er en røyker selv

Hvordan bli kvitt nikotin flekker. . hjemmelaget cleanser.
Hvordan bli kvitt nikotin flekker. . hjemmelaget cleanser.

Hvis du er en røyker selv, eller leve med en som er, vil du mest sannsynlig merke flekker som sigarettrøyk kan føre til nesten alt som den berører. Fra gardiner, vegger, til møbler overflater-hyppig eksponering for sigarettrøyk kan gjøre lyse farger slå mørkere, spesielt brun eller mørk gulaktig. Sigarett og sigar røykerne selv er også ofre for flekker. Misfarging er mest tydelig i røykernes fingre og negler.

Noen mennesker faktisk ikke tankene misfarging

Noen mennesker faktisk ikke tankene misfarging. Men kan lukten av brent tobakk tåle sammen med flekker. Også, kan rester av sigarettrøyking kjent som tredje hånd røyk fortsatt være en usunn tilstedeværelse i et hjem, som nyere studier har funnet ut.

Hvis du ønsker å rydde opp i flekker forårsaket av sigarettrøyk, kan du prøve noen av disse tipsene:

Hvis du er en røyker selv. Noen mennesker faktisk ikke tankene misfarging.
Hvis du er en røyker selv. Noen mennesker faktisk ikke tankene misfarging.

  • . Hjemmelaget cleanser Bare to husholdning væsker er nødvendig for dette: ammoniakk og varmt vann. Bland de to: en del av ammoniakk for hver tre deler av varmt vann. Fukt en klut eller svamp med løsningen og bruke den til å skrubbe overflater rundt huset. Noen flekker kan være vanskelig å fjerne, så du må kanskje gjenta skrubbing flere ganger. For plast eller vinyl overflater, kan du også prøve denne løsningen. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve en sterkere en: bad renere. For best effekt, spray renere på de fargede området og la det stå en stund. Deretter skrubbe eller tørk flekken av.
  • Natron. Du kan bruke natron på to måter. Den første er for å eliminere rest lukt fra sigarettrøyk. For å oppnå dette, legger litt natron i åpne beholdere spredt over hele rommet. Baking soda er ganske effektiv i å absorbere dårlig lukt, inkludert lukten av sigaretter. Du kan også utføre dette trinnet rett etter skrubbe vegger med ammoniakk løsning. Den andre bruk er at å minimere sigarett flekker på tennene. I stedet for å bruke vanlig tannkrem, pusser tennene to ganger om dagen med natron lim (vanlig natron gjort til et lim ved å legge litt vann). Du vil etter hvert bli vant til litt salt smak.
  • Peroxide cleanser. For sigarett flekker på fingrene og negler, kan du bruke en finger bad gjort av en del hydrogen peroxide blandet med lik del varmt vann. Fordype dine farget hender i løsningen i ca fem minutter. Gjøres ofte og regelmessig, kan denne behandlingen reduserer flekk på hendene og neglene. Bruk en fuktighetskrem etter behandling hvis hendene blir for tørr.

Bli kvitt sigarett flekker er lett å gjøre med vanlige husholdningsprodukter. Skjønt, hvis du virkelig ønsker å bli kvitt sigarett flekker permanent, er den eneste måten å gå til enten slutte å røyke eller å røyke utenfor de områdene som du ikke ønsker å være farget av røyk.