E2h

Hvordan å pusse tennene med natron

Tannkrem er kanskje den mest praktiske husholdning materialet som brukes for å pusse tennene. Det finnes ulike typer tannkrem og selv tann geleer. Noen av disse er markedsført som "whitening" tannkremer, og de inneholder natron. Du trenger ikke å bruke en dyr tannkrem bare for å hjelpe bleke tennene dine, skjønt. Akkurat som tannkrem, kan du rengjøre tennene med natron., Som kan være en billig og effektivt alternativ til tannkrem.

Natron renser og bleker ved omsetning med vann

Natron renser og bleker ved omsetning med vann, danner luftbobler. Dette gjør det lettere å rengjøre alle overflater, uten å være slipemiddel. Bare sørg for å børste med rikelig blanding av vann og natron. Og ikke børste for hardt.

  • Forbered ingrediensene. I utgangspunktet trenger du natron og vann. Som et alternativ til vann, kan du bruke din vanlige munnvann. Bruk omtrent en kvart teskje natron hver gang pusser tennene. Ikke bekymre deg om svinn. Du kan alltid bruke overskytende beløp for å rense kjøkken eller bad vask, eller omtrent alt du trenger å rengjøre på kjøkkenet eller badet. Hvis du opplever solbrenthet eller hudirritasjoner, kan dette også være blandet med badevannet som har vist seg å lindre smerter forårsaket av solen brenne og redusere hudirritasjoner. Det er slik fleksibel natron kan være!
  • Forbered din tannbørste. De fleste ville dunk sin tannbørste i et glass vann etter at du plasserer tannkrem. Når du pusser tennene med natron, må du fukte tannbørsten før du søker natron, slik at natron følger bedre til tannbørste. Bare vær forsiktig så du ikke dunk tannbørsten i en beholder full av tørr natron. Vann som kommer i kontakt med beholderen vil gjøre det mindre kraft neste gang du bruker den.
  • Begynne å pusse. Opp og ned, venstre og høyre, og selv sirkelbevegelse i å pusse tennene fortsatt gjelder når du bruker natron. En av de tingene du trenger å huske om er å være forsiktig når du begynner å pusse tannkjøttet. Ikke legg for mye natron på tannkjøttet og ikke la den være der i lengre perioder, fordi natron tendens til å være etsende. Det er svært viktig at du skyller tennene dine og munnen grundig etter å pusse tennene med natron.

Når du er ferdig å pusse tennene med natron, vil du nå ha en frisk og ren følelse i munnen. Dette ikke bare renser og polerer tennene, men den reduserer også dårlig ånde.

Bruken av natron som en tannkrem er ikke ny

Hvordan å pusse tennene med natron. Forbered ingrediensene.
Hvordan å pusse tennene med natron. Forbered ingrediensene.

Bruken av natron som en tannkrem er ikke ny. Dine foreldre eller besteforeldre sannsynligvis prøvd dette en gang i livet. Bruke natron er en god måte å redusere tartar buildup på tennene, og dermed gjør det lettere for tannlegen å gjøre regelmessig rengjøring. Vær oppmerksom på at bruk av natron betyr ikke at du ikke trenger å gå for din vanlige opprydding avtale med tannlegen din, though. Dette bidrar bare rense og beskytte tennene mot smuss og flekker. Etter disse trinnene vil hjelpe deg å ha en økonomisk, men effektiv måte å opprettholde den hvite skinnende tenner.