E2h

Hvordan å finne en god Medicare supplerende helseforsikring plan

Mange ganger

Mange ganger, ikke din vanlige helseplan ikke dekke alt du trenger. Dette er grunnen til at du må ha en god Medicare supplerende helseforsikring plan. Les videre for å lære mer om dette.

Hvordan å finne en god medicare supplerende helseforsikring plan. For at du skal lykkes i å fastslå en god forsikring plan for medisinsk supplerende helse.
Hvordan å finne en god medicare supplerende helseforsikring plan. For at du skal lykkes i å fastslå en god forsikring plan for medisinsk supplerende helse.
  1. For at du skal lykkes i å fastslå en god forsikring plan for medisinsk supplerende helse, er det viktig at du vet hvilke konkrete helsemessige behov er godt egnet for deg og din livsstil. Du trenger for å vurdere hvor mye kan du råd eller hvor mye penger er du villig til å betale for den månedlige helseplan, fordeler hva du liker eller forventer deg og du har midler til å dekke eventuelle eksisterende helseplan utelukkelser og ventetid. Dette er de tingene som du trenger å faktor i før du begynner å trudging måte å velge noen tilfeldige supplerende helseforsikring plan. Tenk veldig nøye, og tenke godt. Dette er ikke tiden for å gjøre utslett beslutning og en tidsplan bør være oppfylt for å imøtekomme dine behov så tidlig som mulig.
  2. Du må også bestemme hvilken type din nåværende helsefordeler. Dette betyr, må du dobbeltsjekke med din tidligere eller nåværende arbeidsgiver eller selskap hvis de tilbyr helse planer for pensjonister. Du kan enkelt gjøre dette ved å gå direkte til den menneskelige ressurs avdelingen på vedkommende bedrift eller virksomhet. Vanligvis, er å velge helseplan kosttilskudd fra din tidligere arbeidsgiver det beste alternativet for deg, siden de kan tilby deg dette uten å belaste deg for mye eller uten å belaste deg i det hele tatt.
  3. Det er visse helseplaner som er spesielt utviklet for å imøtekomme alle personer som har en lav månedlig inntekt. Dette betyr at du kan være kvalifisert for en finansiell hjelp fra din lokale stat eller regjering. For å vite mer om denne muligheten, er det viktig at du ringer din lokale folkehelsen avdeling eller etat siden all politikk er forskjellig fra hvert sted.
  4. Vær oppmerksom på at den føderale Medicare-programmet faktisk bidrar til å regulere alle supplerende helseplaner (som Medigap). De har skapt 12 planer som en guide for alle private helseforsikring selskaper. Dette er mandat og alle helseagentar er pålagt å følge disse planene som er merket A til L. Alternativer for alle Premium planer er forskjellige, men generelt, alt er standardisert for å unngå forvirring. Medicare plan A er den aller første grunnleggende plan som er tilgjengelig. Imidlertid er plan F den mest kjente for alle agenter og kunder likt. Det er viktig at du tar deg tid til å sammenligne planer og priser først, for å lykkes i å fastslå den beste supplerende helseplan.
  5. Det ville ikke skade om du ringe direkte Medicare hotline (antallet er 1-800-MEDICARE). Be om en profesjonell hjelp. De vil være i stand til å ta opp alle dine bekymringer. De vil være mer enn glade for å forklare i detalj alle de tingene som forvirre deg. Ikke nøl med å spørre om deres planer og kostnader ved hver. Være grei og fortelle dem om dine spesifikke behov.

Det du har det

Det du har det! Så lenge du er veldig klar med månedlig budsjett og med det du trenger, velger den rette for deg kan være rask og enkel. Bare følg disse trinnene for å finne den beste supplerende helseplan. Lykke til!