E2h

Slik følge den alkaliske syre diett

Hørt om alkalisk kosthold

Hørt om alkalisk kosthold? Hvis du er overvektig, manglende energi, blir fort trett og irritabel, da denne dietten er for deg. Alkalisk syre diett er en type diett som ikke fokuserer på å stable opp proteiner og forkaster karbohydrater. Det er mer på å minske forsurende mat mens forbruker alkalisk-rik mat for å opprettholde riktig alkaliske nivået i kroppen. Alkalisk, som forekommer naturlig i kroppen, eliminerer fett, holder kroppens pH-nivå i balanse og beskytter den mot ulike sykdommer. Hvis alkaliske nivået er for lavt, vil dette føre til utarming av essensielle næringsstoffer fra organene i kroppen bare for å nøytralisere overdreven syrer. En slik hendelse vil føre til kroniske sykdommer og lidelser. De som har prøvd alkalisk kosthold føle deg ung og frisk, samt økning i kraft, bare i løpet av noen dager.

Før du begynner å binde seg til noen diett

Før du begynner å binde seg til noen diett, ikke glem å spørre legen først for å unngå komplikasjoner. Legen kan kjøre flere helse-tester for å sikre din sikkerhet. Listet nedenfor er fremgangsmåten for å veilede deg i å følge alkalisk syre diett.

Slik følge den alkaliske syre diett. Lag en liste over alkalisering matvarer.
Slik følge den alkaliske syre diett. Lag en liste over alkalisering matvarer.

 1. Lag en liste over alkalisering matvarer. Den alkaliske diett bør bestå av 75% alkaliske rik mat og 25% syredannende mat. Her er eksempler på alkalisering mat og drikke:
  • Grønnsaker - asparges, rødbeter, brokkoli, kål, gulrøtter, selleri, agurk, aubergine, salat, sopp, løk, pastinakk, erter, paprika, squash, og brønnkarse
  • Frukt - Apple, aprikos, banan, bær, honningmelon, kirsebær, druer, fersken og pærer
  • Fjørfe - Egg og kylling
  • Tea - Ginseng te og grønn te
 2. Lag en liste over forsurende mat og drikke. Disse bør unngås under alkalisk kosthold, eller inkludere høyst 25% av det. Mat og drikke som alkohol, biff, smør, koffein, ost, mais, tyttebær, lam, melk, svinekjøtt, poteter, ris, sjømat og kalkun bør tas i lys deler.
 3. Ikke sulte deg selv. Spis når du føler deg sulten. Ellers vil du ende opp med gorging på noe foran deg, unmindful om maten er forsurende eller ikke.
 4. Alltid drikke 8-10 glass vann om dagen. I hver diett, er vann til stede siden det hjelper kroppen fordøye maten lett og flush giftstoffer.

Et alkalisk kosthold er en enkel tap vekt prosedyre

Et alkalisk kosthold er en enkel tap vekt prosedyre. Alt du trenger å gjøre er å følge trinnene ovenfor. I hver diett, er selvkontroll veldig viktig hvis du ønsker å oppnå en sunnere deg.

Selv leger tror at alkalisk kosthold er bra for helsen vår. Det er imidlertid ikke noe bevis på at den alkaliske syre dietten fungerer bedre enn andre vekttap prosedyrer. Det avhenger av personens kropp og hverdagslig aktivitet, om han trenger en protein-pakket kosthold, mindre karbohydrater diett eller alkalisk-rik diett.

I tillegg til at

Hørt om alkalisk kosthold. Lag en liste over forsurende mat og drikke.
Hørt om alkalisk kosthold. Lag en liste over forsurende mat og drikke.

I tillegg til det, må dieter ikke stole på diett alene for å oppnå fysisk velvære og god helse. Trening er et must. Rask gange, jogging og andre hjerte-aktiviteter er nødvendig for å bygge muskler og øke stoffskiftet. Det vil være vanskelig for fett å akkumulere siden de blir trimmet og slått til musklene i stedet.

Du kan søke på Internett for mer informasjon om alkalisk kosthold. Men vær spesifikk i å skrive søkeord. Alkalisk er assosiert med "alkalisk fosfatase," "alkalisk vann", "AAA batteri", "alkalisk batteri lader" og et band med sine hit sangen "Alkaline Trio-radio."