E2h

Hvordan bruke makt blokker for en treningsøkt

Sit-ups, push-ups, og krøller er vel og bra, hvis du ønsker å holde deg i form. Hvis du ønsker å legge konturer, rips, og kjøtt på bein, men de beste verktøy å bruke er de dumbbell vekter. Designet for å akselerere muskel vekst og forbedre din fysikk så raskt som mulig, fungerer dumbbell som ingen andre stykke gym utstyr. Konseptet er grunnleggende og enkle, men resultatene er noe av det beste. Fordi manualer ikke er løst på en maskin eller til en bar som må løftes med begge hender, er du tvinger så mye muskel koordinering som mulig. Hvis du tenker på å starte din egen gym eller bygge opp et hjem gym, er Power Blocks dumbbell en av de beste valgene. Du kan også kjøpe brukt Kraft Blocks på Ebay. Her er hvordan du bruker disse makt manualer til treningen.

Hvordan bruke makt blokker for en treningsøkt. Sett kjernen håndtaket inn reir.
Hvordan bruke makt blokker for en treningsøkt. Sett kjernen håndtaket inn reir.
  1. Sett kjernen håndtaket inn reir. I motsetning til sirkulære manualer som fungerer gjennom ringer eller klips, er Power Blocks designet med en praktisk firkantet form som er optimalisert for større stabilitet og kontroll. Disse makt vekter består av en kjerne håndtak som passer perfekt inn strøm racks eller et reir hvor alle de ekstra vektskiver er ordnet. Å bruke Power Block, bare plassere kjernen håndtaket og juster med reiret. Når avgjort, alle de sporene som rommer de vektskiver vil posisjonere seg på de tilsvarende plater.
  2. Velg vektene. Det geniale posisjonering og fjær system av Power Blocks gjør det svært enkelt å velge vekter. I motsetning oppringning typen manualer hvor du må skru på og stram vekt plater, har Power Block et passende system som fungerer automatisk når du velger vektene fra reiret. For å velge vektene, bruke Power Block pin for å velge hvilken vekt plate du vil trene med. Dette vil da presse platene på plass og umiddelbart låse vektene inn i kjernen håndtaket. Ingen trenger for noen innstramming på din del. Fordi alle delene er laget for å mikrometer, vil Power Block verken vrikke eller knirke mens du trener. Vektskiver også komme i fargekoder å gjøre vekt utvalg anmeldelse så enkelt som mulig. Vektskiver på Power Block kan også endres i fem eller £ 10 trinn. Fordi noen øvelser trengs minutt variasjoner i vekt, kommer Power Block også med huggorm vekter som kommer i £ 2,5 verdier som er like tung som lite salt blokker.
  3. Løft. Når du har valgt ønsket vekt, bare løfte kjernen håndtaket ut av redet, og du er klar til å gå. Håndtaket og formen på dumbbell selv har blitt spesielt utviklet makt gummi for å lage gripende så enkelt som mulig, og sørger for at du ikke vil snag hendene på vektene.

Ganske vanskeligere å mestre enn de andre gym maskiner som er designet primært for bekvemmelighet og bare sekundært for muskelvekst, er det Power Block dumbbell som gir resultater. Enten for nybegynnere i kroppen bygningen eller fagfolk, har denne dumbbell alle vekt trinn du trenger - alt innenfor en solid og kompakt bygg som gjør løfte en nytelse.