E2h

Hvordan velge og kjøpe hjem treningsutstyr

Du har besluttet å bygge deg en treningsøkt område hjemme

Du har besluttet å bygge deg en treningsøkt område hjemme. Det er flott! Trene hjemme tilbyr privatliv, bekvemmelighet, og 24-timers tilgjengelighet. Som en bonus, vil du være i stand til å se dine favoritt TV-programmer mens du trener, i stedet for den lokale gym maraton visning av [insert ytterst ubehagelig vis her].

Hvordan velge og kjøpe hjem treningsutstyr. Hva er dine treningsmål?
Hvordan velge og kjøpe hjem treningsutstyr. Hva er dine treningsmål?

Med alle valgene i treningsutstyr i dag, kan bygge ditt hjem gym føles overveldende. Hva stykker av utstyr bør du kjøpe? Hvordan vet du om du får den mest "bang" for pengene? Vel, det avhenger av flere faktorer. Følgende spørsmål vil hjelpe deg å avgjøre hva du skal kjøpe.

  1. Hva er dine treningsmål? Er ditt hovedfokus på å oppnå en rock-hard kroppsbygning? Eller blir bedre din utholdenhet viktigere? Kanskje det er begge deler, sammen med økt fleksibilitet og balanse. Skriv ned hvilke typer øvelser og utstyr som trengs som vil hjelpe deg å oppnå disse målene.
  2. Hva kan du råd til å kjøpe? Hvis himmelen er grensen, så gjerne hoppe over dette spørsmålet. Men hvis du er som de fleste av befolkningen, har du et begrenset budsjett å jobbe med. Se over at skriftlig liste over utstyr du trenger for å oppnå dine mål. Er utstyret innenfor budsjettet ditt? Vil avkall på fancy datamaskin avlesning og pulsmåler gjøre utstyret i drømmene rimelig? Er å kjøpe brukt utstyr en mulighet? Hvis ikke, er det billigere (men fortsatt likable) alternativer til den aktuelle øvelsen? For eksempel, i stedet for å bruke store mengder penger for en multifunksjonsmaskin styrketrening maskin som Bowflex eller Total Gym, kan du gjøre muskel-building øvelser som krever bare din egen kroppsvekt eller et par manualer.
  3. Hvor mye plass har du for ditt hjem gym? Hvis du bor i en ett-roms studio på størrelse med et stort bad, så har en tredemølle (som krever i gjennomsnitt 30 kvadratmeter med plass) er uaktuelt. Selv noen aerobic videoer kan være en no go, spesielt hvis Stor sjanse betyr busting en vegg.
  4. Hvor vil du finne det perfekte stykke utstyr? Foretrekker du å shoppe rundt til fots eller på nettet? Lokalt, kan du finne utstyr på kjøpesentre, sportsbutikker og spesialforretninger. Spør venner hvor de kjøpte utstyret sitt. Få store forslag fra trenere på treningsstudio. Sjekk din lokale gule sider for butikker i nærheten. Foretrekker å handle på personvernet ditt eget hjem? Shopping på nettet kan være skremmende hvis du ikke har smalere ned utstyr valg. Et nettsted som BizRate bidrar til å lindre noe av denne stress ved utstillingsvindu utstyr fra en rekke online selskaper. Lær om et selskap og dets politikk før du kjøper for å unngå Internett-svindlere.
  5. Sist, men ikke minst, er å finne ut om en del av utstyret er en dud i forkledning. Dessverre er ikke alle maskiner skapt like. Spør dine venner og lokale fitness fagfolk hvilke produkter har holdt opp for dem gjennom årene. Sjekk ut fitness og forbruker magasiner eller nettsteder for rapporter om treningsutstyr.

Ta deg tid nå til å gjøre forskning og du vil hindre fremtidige angrer. De beste ønsker om å oppnå dine treningsmål!