E2h

Hvordan ta vare på en forslått halebenet

Halebenet er den medisinske termen skjemaet hva som er allment kjent som halebenet. Det er ved enden av ryggmargen. Denne type bein er segmentert, med leddbånd og ledd som holder den på plass.

Hvordan ta vare på en forslått halebenet. Håndtere smerten med medisinering.
Hvordan ta vare på en forslått halebenet. Håndtere smerten med medisinering.

En dårlig fall eller en tung innvirkning på halebenet kan forårsake blåmerker. Sport eller delta i fysiske aktiviteter kan føre til et brudd eller blåmerke hvis disse aktivitetene ikke er gjort riktig. Coccydynia, smerter i halebenet, helbreder ikke over natten. Blåmerker varer i flere uker.

Hva gjør du når du har en forslått halebenet

  1. Bruk is. Straks søke en is eller kald pakke på området i halebenet ditt. La den stå der i minst 15 til 20 minutter, minst tre ganger per dag. Kulden vil bidra nummen smerte.
  2. Oppsøke lege. Hvis du led av en dårlig høst eller ble skadet på noen måte på eller nær plasseringen av halebenet ditt, gå til legen din så snart som mulig. Din lege vil mest sannsynlig be deg om å gjennomgå en X-ray. Han kan også be om en MR. Denne type test kan gi ham et bedre bilde av skaden din halebenet led.
  3. Håndtere smerten med medisinering. Halebenet vil trolig være betent i noen tid. Å redusere betennelse, drikke noen lege foreskrevet NSAID medisiner. Tylenol, Advil og Motrin er tre av de medisinene som normalt gitt for smerter og betennelser.
  4. Drikk mye vann og øke fiber inntaket. For generelt god helse, drikk rikelig med vann og tilsett mer fiber i kostholdet ditt. Fiber hjelper kroppen å unngå forstoppelse som kan vise seg å være ganske ubehagelig tilstand når halebenet er skadet.
  5. Finne måter å være komfortabel. Legg deg ned på siden i stedet for på ryggen. Dette vil bidra til å lette trykket og smerten fra halebenet ditt. Hvis sengen madrass er veldig myk, sove på noe mer fast. Hvis du trenger å sitte i lengre perioder av gangen, kan du bruke en smultring pute. Det er en type pute som har et hull i midten. En smultring pute som mål å lindre noe av presset fra mørbanket halebenet. Hvis det er mulig, ikke bo i en posisjon (enten sittende, stående, knelende eller liggende) i lang tid. Prøv å skifte posisjoner hver så ofte å hjelpe lindre smerten.
  6. Bruk komfortable sko og klær. Mens halebenet er healing, slitasje komfortable, løstsittende klær. Gå ikke med klær som er for stramt og constrict flyten av blod gjennom kroppen din. Gå for komfortable og solid sko. Kvinner bør ikke ha høye hæler ikke å sette ytterligere press på halebenet.
  7. Andre. Varm salt bad hjelpe lindre smerten. Dype pusteøvelser er også gunstig. Spør din lege eller fysioterapeut hvilke øvelser du kan utføre for å bidra til å helbrede en forslått halebeinet.

Smerte og ubehag følge en forslått halebenet

Smerte og ubehag følge en forslått halebenet. Det tar uker før blåmerker helt helbreder. I løpet av denne tiden, følge legens råd om hva smerte medisiner for å ta. Håndtere smerten ved hjelp kjøleelementer, iført komfortable klær og sko og begrense aktivitetene til de som ikke legger mer smerte eller press for å halebenet ditt.