E2h

Hvordan å avlaste et anbud magen fra magen influensa

Mesteparten av tiden

Mesteparten av tiden, vil et anbud mage føre til mage influensa. Dette er noe som mange mennesker opplever og klage. Selv om de fleste tilfeller av omgangssyke ikke ta stor fare for de berørte enkelte kan det være tilfeller når slike vil føre til komplikasjoner. Hvis du tror du har det en øm mage, kan du gjøre noe bare ved å vite hvordan å avlaste et anbud magen fra magen influensa.

Magesmerter er ikke bare det eneste symptom på anbud magen

Hvordan å avlaste et anbud magen fra magen influensa. Si nei til sportsdrikke, si ja til vann.
Hvordan å avlaste et anbud magen fra magen influensa. Si nei til sportsdrikke, si ja til vann.

Magesmerter er ikke bare det eneste symptom på anbud magen. Andre symptomer er tretthet, overdreven svetting, oppkast, tap av appetitt, kvalme, diaré og kramper på magen. Mesteparten av tiden, kan ha disse symptomene krever at du er begrenset på et sykehus for leger å delta på hva du opplever og diagnostisere deg. Men igjen, hvis magen influensa er den underliggende årsaken til anbudet magen, kan du sette noen bøte alt selv. Det er retningslinjer som du må vurdere for at du effektivt føle lettelse.

  • Si nei til sportsdrikke, si ja til vann. Det er den riktige tingen å fylle opp kroppen med vann og juice som er vannet ned. Noen vil kanskje si at sportsdrikke vil gjøre underverker for lindring av magen din, men som et spørsmål om faktum, vil magen rett og slett være utsatt for å bli irritert. Hvis du tror du kan sette en stopper for din diaré og oppkast ved hjelp av drikking sportsdrikke, så må du tro om igjen med dette i betraktning. Hvis magen er mottakelig, og du føler oppkast, er den beste tingen å gjøre for å drikke rikelig med vann.
  • Ikke ta aspirin. Som smertestillende, aspirin fungerer som et stoff som bekjemper av betennelse og smerter, og hjelper i reduksjon av blodlevring. Men i tilfelle av omgangssyke, må du ikke ta aspirin ettersom stoffet til å ringe for. Hvis du opplever forferdelig hodepine, tretthet og muskelsmerter, er det beste hjelpemiddel for dette ibuprofen, ikke aspirin.
  • Se på kostholdet. For å unngå ytterligere irritasjon av magen, feste med å spise kjeks og tørr toast hvis du føler nibbling mat. Hvis du har følelsen av at du vil være oppkast oftere enn vanlig, ikke spise med en gang etter oppkast og vente på et par timer før du gjør det. I mellomtiden holde kroppen hydrert ved hjelp av å drikke mye vann. Dager etter at symptomene på magesmerter har allerede redusert, ikke spise søt mat. Det vil være bedre å gå for mat som er tørt. Går tilbake til ditt vanlige kosthold, vil bare bety åpenbare komplikasjoner. Når kroppen din har fullt recuperated fra magen influensa, så det er den beste tiden for deg å gå med vanlig flyt av dine matvaner og generell livsstil.

Sikker nok, innebærer magen influensa smerter og uten rette vil det bringe deg nærmere til flere problemer. Forplikte seg til minnet de gitte essensielle tips om hvordan du kan lindre et anbud magen fra magen influensa og føler lettelse du burde føle.