E2h

Hvordan diagnostisere og behandle svømmer øre

Hvert år

Hvert år, spesielt om sommeren, både unge og gamle lider av øresmerter. Otitis externa, kjent av den generelle betegnelsen av svømmer øre, skyldes stort sett av sopp og bakterier. Dette er de største synderne som forårsaker denne infeksjonen i det indre øret. En hovedgrunn for tilstanden er overdreven fuktighet i øret som irriterer kanalen slik at bakterier å infiltrere. Svømming er en stor årsak til utbruddet av svømmer øre, men noen brudd i tildekking av øregangen kan skape infeksjon, poking inne i øret med Bobbie pinner eller Q tips, gni ørene for hardt, og selv hudens tilstand, eksem .

Kløende, røde og smertefulle ører er begynnelsen symptomer

Hvordan diagnostisere og behandle svømmer øre. Like før sengetid blande like deler av peroxide.
Hvordan diagnostisere og behandle svømmer øre. Like før sengetid blande like deler av peroxide.

Kløende, røde og smertefulle ører er begynnelsen symptomer. Hvis den ikke behandles, og infeksjonen utvikler seg, kan det være overdreven drenering av væske og puss. En følelse av fylde i øret og forverring smerter kan følge. Hørsel kan bli midlertidig påvirket på grunn av pus, skitt fragmenter, eller hovne øreganger, og hvis den ikke behandles tilstanden kan forverres til alvorlig smerte og betente lymfeknuter i halsen.

For milde symptomer og forebygging er det mange hjem rettsmidler for behandling av svømmer øre.

  • Ta babyolje, oppvarmet til en varm temperatur, og ved hjelp av et øye dropper sakte hell i de berørte øret. Bruk en bomullsdott plasseres inn i øret for å stoppe oljen renne ut.
  • Like før sengetid blande like deler av peroxide, vann og hvit eddik. Med et øye dropper, slippe en bit av løsningen inn i øret. La væsken sitte i øret i ett minutt, deretter vippe hodet for å la væsken renne ut. Plasser en liten ball av bomull inn i øret for noen leftover drenering. Gjenta dette for tre dager.
  • Med en hårføner satt på varme, flytte munnstykket over øret, blåser varm luft inn i øregangen. Dette vil bidra til å fordampe eventuell innestengt vann.
Hvert år. Kløende, røde og smertefulle ører er begynnelsen symptomer.
Hvert år. Kløende, røde og smertefulle ører er begynnelsen symptomer.

Det er best å oppsøke lege selv om symptomene er milde, men hvis opplever sterke smerter eller feber, bør den lidende umiddelbart ringe lege eller besøke legevakten.

Når du besøker legen han vil stille visse spørsmål for å diagnostisere hva symptomene er og behandling til følge. Et tent instrument kan se inn i ørekanalen og hjelpe legen fastslå omfanget av skader og infeksjon. Når diagnosen er fast bestemt på å være svømmer øre, er målet å stoppe infeksjonen, slik at øret til å helbrede. Et sug enheten vil bli brukt til å rense ut skitt, voks bygge opp, eller utflod. Dette vil tillate medisiner for å jobbe nøyaktig. Medisinert øredråper kan være foreskrevet. De øredråper kan være en kombinasjon av steroider for betennelse, antibiotika for bakteriell infeksjon, og soppdrepende medisiner for å bekjempe soppinfeksjon.