E2h

Hvordan kurere vondt i magen

Når magen er opprørt det er vanskelig å konsentrere seg eller selv komme gjennom dagen. Det er tonnevis av over disk magen hjelpemidler tilgjengelig på ditt lokale apotek. Hvis du ønsker å kurere vondt i magen og holde den fra å komme tilbake, følger du disse trinnene.

Hvordan kurere vondt i magen. Finn ut kilden verke din.
Hvordan kurere vondt i magen. Finn ut kilden verke din.
  1. Finn ut kilden verke din. Ikke begynne å behandle før du vet kilden til smertene dine. Magen din er et stort område så begynne med å peke din smerte. Er det stramhet i nedre del av magen eller tarmene? Eller er det en brennende høyt i magen din?
  2. Hold deg hydrert. Du trenger å drikke vann hver dag, uansett hva. Dehydrering kan føre til magesmerter, tetthet i tarmen og forstoppelse. Drikke åtte glass vann hver dag hjelper kroppen din fungerer ordentlig og uten den magen din er den første til å føle smerte og tetthet.
  3. Spise noen kjeks. Ofte smerter i magen skyldes sult eller noe ubehagelig du har spist. Fylle sult med noen sprakk å ta kanten av. Kjeksen vil også gi noe å blande med eventuelle bakterier eller andre ubehagelige ting du kan ha konsumert.
  4. Slapp helt av. Stress er dårlig for magen. Ta litt tid til å stoppe, puste dypt og gi slipp på noen av stress du bærer. Stå opp strekk og ta en tur for å slappe av. Dette vil også bidra til å løsne på spenninger magen holder på grunn av verke du føler.
  5. Nippe til en klar, kullsyreholdig drikke. Drikker som ginger ale, 7up og Sprite er perfekt for en mageknip. Disse drikker gir en liten rush av sukker i kombinasjon med kullsyreholdige bobler som hjelper magen lindre litt smerte og gass.
  6. Opprettholde et vanlig fiberrikt kosthold. Når magen aches ofte du trenger å ta en titt på kostholdet ditt. Hvis du ikke drikker nok vann, begynne å gjøre det. Så sjekk fiber inntaket. Hvis fordøyelsessystemet ikke fungerer med en jevn flyt du vil sikkerhetskopiere og føle smerte. Du kan også lider forstoppelse eller diaré, som begge gjør vondt i magen. Forbruker fiberrik mat vil hjelpe deg å regulere fordøyelsessystemet.
  7. Gi opp de skadelige ting. Dette betyr at du slutter å ta aspirin og andre smertestillende midler som bry magen. Det betyr også å bli kvitt koffein og syre som kommer med å drikke kaffe og brus. Sett bort krydret retter og andre matvarer som forårsaker magen opprørt.
  8. Vente det ut. Noen ganger alt som er skrantende deg bare trenger å jobbe seg ut av systemet. Gi kroppen din mulighet til å arbeide seg ut ved å spise milde, sunne måltider.

Magesmerter kan distrahere deg fra resten av livet

Magesmerter kan distrahere deg fra resten av livet. Før du begynner å tygge antacida eller kjører til legen, kan du prøve noen av disse trinnene. Du kan kurere magen verke på kort tid.