E2h

Hvordan å avlaste leggkramper under graviditet

Å være gravid er en flott og spennende tid

Å være gravid er en flott og spennende tid. Men kommer graviditet sammen med det ulike andre medisinske problemer, som for eksempel morgenkvalme, oppblåsthet og kramper. Leggkramper oppstår vanligvis som magen vokser og ofte skjer på natta.

Hvis du får leggkramper

Hvis du får leggkramper, kan det være ganske smertefullt. Fordi du er gravid, bør du unngå å ta medisiner når det er mulig. Her er noen måter å hjelpe deg å lindre leggkramper under graviditet.

  • Flex foten. Når du har en krampe, prøv å bøye foten slik at foten peker mot deg. Dette vil bidra til å strekke leggmuskelen.
  • Massere kalv. Når du har en muskel krampe på beinet ditt, våkn opp din ektefelle slik at han kan massere bein for deg. Som du får større, vil det være vanskeligere å nå dine ben eller gjøre mye av noe annet. Bruk lange beroligende slag for å lette smerter i muskler og å slappe av det.
  • Ta dype åndedrag. Øv deg på dype pusteøvelser nå, og la den måten du puster hjelpe deg å komme forbi den verste smerten. Ta et dypt åndedrag fra mellomgulvet med nesen og sakte slipper pusten gjennom munnen. Lukk øynene og ikke fokusere på smerten. I stedet visualisere bena blir løs og smidig. Ser en lys hvitt lys passerer over beinet og lindre eventuelle smerter du føler. Husk at eventuelle smerter du føler er flyktig, og det vil også passere.
  • Bruk en varm komprimere. Legg en varm komprimere over kalven som kramper. Den beroligende varmen av komprimere bør gi deg noen form for lettelse. Det er også stor for ryggsmerter og andre stivhet som du kan føle.
  • Suge i karet. Fyll et kar med varmt vann og suge det i. det vil ikke bare avlaste noen leggkramper du kanskje har, men det er også beroligende på ryggen. Men unngå bor i for lenge.
  • Regelmessig drikker vann. Kontroller at du er hydrert riktig gjennom hele svangerskapet. Vann bidrar ikke bare deg og babyen fremdeles hydrert, men også bidrar til å holde musklene limber.
  • Gå rundt. Uansett trimester, kan du prøve å få en bit av øvelsen slik at du kan holde seg sterk og smidig. Med mindre du har strenge legens ordre om å holde sengen, prøve å gå rundt. Øvelsen vil bidra til å holde deg fra å få muskel leggkramper.
  • Unngå bor i samme stilling for lenge. Når du sitter ned, gjøre noen fot øvelser og ben strekninger. Rotere foten. Peke tærne frem og tilbake. Prøv å flytte rundt slik at du ikke ender opp med å få leggkramper, spesielt om natten. Forebygging er alltid bedre enn å måtte forholde seg til kniven som smerter av en etappe krampe, så gjør hva du kan, slik at du ikke får det.

Prøv noen av disse tipsene for å bidra til å avlaste beinet cramps

Hvordan å avlaste leggkramper under graviditet. Bruk en varm komprimere.
Hvordan å avlaste leggkramper under graviditet. Bruk en varm komprimere.

Prøv noen av disse tipsene for å bidra til å avlaste beinet cramps. Hvis kramper er alvorlige, snakk med legen din og diskutere dine bekymringer. Ikke bekymre deg, fordi i noen måneder, vil de leggkramper være en ting fra fortiden, og du vil ha en vakker baby å holde i armene!