E2h

Hvordan å forberede seg på en svineinfluensapandemien

Det er en forskjell mellom en epidemi og en pandemi

Det er en forskjell mellom en epidemi og en pandemi. Medical News Today definerer en epidemi som et virus som sirkulerer innenfor et lite område eller en bestemt del av et land. Det er også noe som folk er kjent med som meslinger eller hepatitt. En pandemi derimot påvirker store geografiske områder, og er i stor grad en ukjent stamme av viruset påvirker mennesker. Det er noe som ikke har noen umiddelbar kur siden en ny vaksine må utvikles for å bekjempe denne nye belastningen. Swine Flu aka AH1N1-en cocktail av svin, fugl, og menneskelige virus er en pandemi, så du bør ta de nødvendige forholdsregler for å forberede seg på det.

Her er noen trinn du kan ta.

Hvordan å forberede seg på en svineinfluensapandemien. Vask hendene ofte og riktig med såpe og vann.
Hvordan å forberede seg på en svineinfluensapandemien. Vask hendene ofte og riktig med såpe og vann.
  1. Vask hendene ofte og riktig med såpe og vann. Du trenger ikke antibakterielle geleer, våtservietter, eller isopropylalkohol. Bare vanlig såpe og vann. Skumme opp for et par minutter før du skyller grundig. Observere hvordan leger gjør det. Det er slik det gjøres på riktig måte. Hyppig vask betyr etter bruk av toalettet, før og etter spising, etter kommer inn fra hvor som helst for å gå inn på kontoret eller hjemme, etter stengetid og åpning Hyttedørene. For å summere det hele opp, vask med såpe og vann etter å berøre noe og noen ork som vil få hendene skitne.
  2. Les helse bulletiner og oppdateringer publisert og lagt ved CDC og WHO. Det var en tid tilbake i 2009 da New York hadde en AH1N1 pandemi som skremte vettet av nabolandet New Jersey. For dette, folk i New Jersey slo seg sammen for å samle så mye informasjon å beskytte seg mot denne pandemien. De utvekslet tips på nettet og sendes videre informasjon delt ut av CDC og WHO. Du bør følge etter.
  3. Hamstre på mat og vann. I ditt tilfelle området blir truffet og satt under karantene som et resultat, bør du være forberedt på denne eventualitet ved strømpe opp på mat som vil holde i minst tre uker. Kjøp flaskevann for lagring også.
  4. Kjøp hyllebær ekstrakt. Dette naturlig urt har vist seg å bekjempe fugleinfluensa og noen stammer av influensavirus og er trygt for babyer og barn.
  5. Bruk armkroken din når du hoster eller nyser. Nå vil ta litt tid å bli vant til fordi du og praktisk talt alle i verden bruker hendene til å dekke munnen når du nyser eller hoster. Men siden det er en pandemi, kan like godt følge denne forholdsregel enn bli lei deg fast til den gammeldagse måten.
  6. Opprettholde renslighet av ditt hjem og dine omgivelser. Pandemi eller nei, bør dette være et spørsmål om vane da et forebyggende tiltak mot AH1N1.
  7. Spise hjemme fra nå av. AH1N1 er et virus som lett går fra person til person. Foruten å være en smart penger trekk, vil spise hjemme minske muligheten for at du blir utsatt for viruset fra å være rundt folkemengder i restauranter og andre spisesteder.
  8. Få vaksinert. AH1NI har eksistert en stund nå at en vaksine har blitt gjort tilgjengelig av GlaxoSmithKline (GSK) kalt Arepanrix. Men kommer vaksinens effekt inn spørsmålet i denne nyhetsartikkelen på dailycontributor.com så vil du kanskje å konsultere legen din først på dette.

Forebygging er fortsatt den beste kur, men hvis du ikke kan unngå å reise eller arbeider med mennesker fordi jobben krever det, ta alle trinn er det inkludert iført en N100 maske når du flytter om.