E2h

Hvordan styrke ryggen og magemusklene uten å gjøre sit ups

Alle hater sit ups

Alle hater sit ups. Med mindre du har religiøst gjøre sit ups hver dag, vil du finne det vanskelig å gjøre sit ups hvis du ønsker å styrke ryggen og magemusklene. Heldigvis, det er nye måter for deg å prøve ut noe som ikke trenger å være så ulidelig smertefullt som gjør sit ups. De er ikke nødvendigvis nylig oppdaget, er det bare at folk har en tendens til å ignorere disse midlene som blir for enkle eller mindre effektive enn sit ups. Men hvis du hater sit ups, så hva har du å tape? Prøv disse enkle trinnene nå.

Hvordan styrke ryggen og magemusklene uten å gjøre sit ups. Spise riktig mat til riktig tid.
Hvordan styrke ryggen og magemusklene uten å gjøre sit ups. Spise riktig mat til riktig tid.

  • Spise riktig mat til riktig tid. Frokost er dagens første måltid av dagen og er den viktigste kilde til drivstoff som kroppen vår trenger for å fungere effektivt for resten av dagen. Det bør være din største måltidet av dagen, og bør omfatte flere fiber-rik mat og mindre fet og fet mat. Middag på den annen side, bør være minste måltid på dagen. Unngå disse midnatt snacks, som kroppen ikke vil være i stand til fullt ut å brenne, snu til fett. Supplere hvert måltid med rikelig med vann og frukt.
  • Observere riktig sittende og stående stilling. Hvis du lousily sete på stolen med magen svulmende ut, hvordan du ellers forvente magemusklene til å reagere? Ikke bare er du setter utilbørlig press på ryggen, er det som du forteller magen å utvide like stor som de vil. Så hold hodet opp, skuldrene tilbake, brystet ut og magen i. Du må også sove i en komfortabel seng som ville holde din holdning justert. Sengen din bør ikke være for hard eller for myk, som feilaktig søvn posisjon er en av grunnene til rygg klager når du våkner opp om morgenen.
  • Meld deg på tae bo, yoga eller magedans leksjoner. Eller du kan velge en hvilken som helst annen fysisk hobby som du kan være interessert i. Så lenge det innebærer en full body trene. Du ikke bare bruke tid på å gjøre noe du liker, er du også brenne kalorier og toning dine muskler også. Tae Bo er en god hele kroppen trene. Yoga, tai chi eller andre tøyningsøvelser er bra for condition av hele kroppen. Magedans er spesielt god i å trene magemusklene til å ha en mer definert utseende til dine magemuskler.
  • Slitasje tilbake verneutstyr. Det er noen ganger uunngåelig for deg å gjøre noe tilbake bryte arbeid som å løfte stabelen med bøker, eller flytte på møbler. Å støtte tilbake, og det er sportsklær som gir korsryggstøtte for slike situasjoner. Dette reduserer mulige skader på ryggen som slip disker.
  • Få en full body og ryggmassasje. Hvis du har tid og penger, gå til et spa og behandle utslitte muskler til en avslappende og foryngende massasje. Som helt sikkert vil løsne stramme muskler og det hjelper også å øke sirkulasjonen av blod. Du kan også be din ektefelle barna for å gi deg en enkel ryggmassasje. Det er også noen massasje verktøy for dem å bruke.


Det du har det

Det du har det. Dette er bare noen av de enklere og enklere måter å styrke ryggen og magemusklene uten å gjøre sit ups. Prøv å se for mer moro og innovative måter å gjøre det for å holde kroppen i en tilstand.