E2h

Hvordan å miste vekt etter martini kosthold

Martini kosthold er en type diett som ikke begrenser deg fra å spise mat som du liker, så lenge de er laget av naturlige ingredienser. Dietten kalles som sådan på grunn av den delen av maten du spiser må passe i en martini glass. Hvis du ønsker å prøve ut denne dietten for vekttap, følger tipsene som er gitt nedenfor.

  • Bruke martini glass. For martini kosthold, må du bare bruker høy kvalitet og naturlig mat. Unngå å spise bearbeidet mat siden de ikke er bra for kroppen, spesielt hvis du prøver å gå ned i vekt. Regelen for denne dietten er at du kan ha noe som du liker så lenge den delen kan passe inn i en standard martini glass. Standard størrelse for martini glass kan bære bare 3 gram. Når du måler ditt måltid, bør maten ikke gå høyere enn kanten av glasset.
  • Når spise ute. Når du spiser ute på restauranter, kan du ikke kontrollere den delen som de tjener til deg. For å følge regelen av martini kosthold, bør du bare forbruker en tredjedel av den delen som er servert. Du kan ta hjem resten av måltidet, slik at du kan spise det for en annen måltid. Du kan hoppe spise ute helt hvis du synes det er vanskelig å begrense deg når møtt med deilige måltider.
  • Eleganse er nøkkelen. En annen regel for martini kosthold er å forbli elegant. Begrepet som brukes for dette er "mat snobb". Siden du vil være en mat snobb fra nå av, bør du begrense deg fra å spise snacks mellom måltidene, da dette ikke anses elegant. Martini kosthold begrenser også ørken og alkoholinntak.
  • Tren regelmessig. Ingen diett vil være like effektivt uten trening. Martini kosthold anbefaler også grasiøs aktiviteter som en form for mosjon. Noen av øvelsene som du kan engasjere seg i er ballett, yoga, pilates, svømming eller skøyter. Jennifer Sander, forfatteren av martini diett programmet antyder også sex som en form for trening.
  • Andre anbefalinger. Selv om martini kosthold strengt følger måle mat i en martini glass, bør du ikke gjøre dette vil alle matvarer som du kommer til å spise. Du kan bare bruke martini glass for høy kalori måltider. Hvis du kommer til å spise frukt og grønnsaker, trenger du ikke å bruke martini glass siden de er lave kalori mat.

Hvordan å miste vekt etter martini kosthold. Eleganse er nøkkelen. en.
Hvordan å miste vekt etter martini kosthold. Eleganse er nøkkelen. en.

Dette er noen av de tips som du kan følge hvis du ønsker å gå ned i vekt ved å følge martini kosthold. Det kan være vanskelig for deg å følge reglene for diett i begynnelsen, men det vil være lettere for deg når du blir vant til det. Hvis du ønsker å lære mer om martini kosthold, kan du kjøpe boken The Martini Diet: The Self-Indulgent vei til en tynnere, mer Fabulous You av Jennifer Sander!. Du kan se etter dette i din lokale bokhandel eller bestille det på nettet.