E2h

Hvordan planlegge en diett plan

"D"-ordet igjen

"D"-ordet igjen. Når noen i familien din inneholder ordet diett i det daglige vokabular, er det ofte ledsaget av mørk illevarslende og ekstrem offer. Ikke så. Det betyr bare å velge den ideelle matvaregrupper som vil ernære kroppen din og likene av familien din. Det er bare et spørsmål om perspektiv, egentlig. Hvis du seriøst vurdere de enorme fordelene det bringer, hvordan kan noe så godt være så ille? Dessuten kan du fortsatt nyte dessert, bare i moderate mengder. Ikke en dårlig avtale i det hele tatt.

Problemet er å starte din diett. Her er hvordan du planlegger en diett plan.

Hvordan planlegge en diett plan. Stupe rett inn i det med riktig tenkemåte.
Hvordan planlegge en diett plan. Stupe rett inn i det med riktig tenkemåte.

  1. Stupe rett inn i det med riktig tenkemåte. Du trenger ikke et klyster for å være klar til kosthold du trenger heller ikke en uke til å forberede seg på det. Men trenger du en handleliste over matvarer til lager i kjøleskapet. Få på det ved å forske på matvaregrupper som er anbefalt for din alder og livsstil. Du kan ikke gå galt med fiber, frukt, grønnsaker, helkorn, brun ris, fisk og magert kjøtt. I stedet for diett brus, velger vann og selv vann har mange alternativer for deg. Det er vitamin vann, for eksempel.
  2. Gjør opp din mening om hyppigheten av måltider. Hvis du er kjent med ordtaket "Spis frokost som en konge, lunsj som en prins og middag som en fattigmann", dette er en fin måte å plotte dine måltider. Men dette er ikke skrevet i stein, og du er helt i kontroll over hyppigheten av måltidene dine. Du kan bryte det ned til seks små måltider om dagen. Tre måltider, også. Det hele avhenger av hva som fungerer for deg. Vær følsom for hvor ofte man får trang til mat deretter jobbe det inn i timeplanen din.
  3. Pakk dine egne måltider og bringe disse til å fungere. Ja, du er opptatt og du knapt har tid om natten og i morgen for å få tid til dette, men i det minste gi det et forsøk. Starter med ett måltid. Hvis dette ikke fungerer, plukke klokt fra tabellen over maten som serveres på kontoret kommissær. Den beste oppmuntring for deg er kanskje den mengden besparelser du kan demme opp ved å bringe din egen mat til å fungere.
  4. Legge til variasjon i kostholdet ditt. Det eneste som vil få deg til bolt bort fra kosten planen er blandness av det hele. Dette er helt forståelig. Løsningen er å legge til variasjon til måltider. Du kan bruke naturlige urter, krydder og olivenolje for å gjøre måltidene mer smakfull og deilig. Tror 5-minutters måltider Rachael Ray stil. Gå videre og kjøpe hennes kokebok. Hvis du er en fan av showet hennes før de Mighty Opes fikk til henne, vet du er hennes måltider den beste og forberedt på rekordtid på det. Poenget er, er variasjon nøkkelen til suksess for din diett plan.
  5. Les etiketten. Styr klar av alt som har dye, mat farge, konserveringsmidler, høyt innhold av natrium og sukker, og trans-fett. Bummer ja, men disse vil ikke hjelpe kroppen din tilpasse seg til dietten planen. Du vil ha mat cravings som vil drive deg til å forlate din diett tidsplan raskere enn du kan si "kake".
  6. Belønn deg selv. En gang i blant, hengi. En dag i uken bør være i orden. Gå kjøpe en halvliter iskrem. Har pannekaker og bacon. Slanking bør være om å ha det gøy, også.

Et tips her for deg - å drikke to glass vann før hvert måltid vil også hjelpe deg til å føle fyldigere slik at du vil spise ideelle porsjonsstørrelser.