E2h

Hvordan oppnå gode Mage

Hvis du er en av dem fascinert med seks-packs eller i det minste med flate mager og lurte på hvordan å få en av disse, her er noen tips.

Først og fremst må du tenke ut en diett diagram

Først og fremst må du tenke ut en diett diagram - som i utgangspunktet er en liste over hva du kan spise og hvor ofte det spises. Konsultere en dietetiker for dette, eller hvis du går til et treningsstudio, kan gym instruktør også være til hjelp i dette området. I utgangspunktet er dette viktig å regulere matinntaket og dermed kontrollere fett bygge opp rundt magen. Generelt akkumulerer fett hvis du spiser mer enn du kan brenne. Så får en diett diagram og følger det med ingen kompromisser.

Deretter får instruksjoner for en treningsøkt regime

Deretter får instruksjoner for en treningsøkt regime, en som er nyttig for kroppen din uten å belaste eller skade den. Starte med øvelser for å tone magen og musklene på siden av kroppen din. Normalt kan man oppnå store magemuskler ved å vedta en 4-6 trinn kort treningsprogram. Dette vil bestå av crunches hvor du beveger kroppen fra en flat, utsatt posisjon oppover mot kneet, neste ville være hengende kneet øvelsen, bøye knærne og bevegelige ben å jobbe magemusklene. En annen rutine ville inkludere heve bena i oppover bevegelse samtidig som den støtter kroppen godt på bakken som også parallelle øvelser, hvor bena er hevet delvis og ned på bakken og så videre. Husk at hver av disse rutinene er å bli gjentatt flere ganger på en koordinert måte. Du kan ta korte pauser i mellom hvis man ikke kan fortsette. Prøv å ta færre pauser og holde seg til rutinen som dagene fremgang.

Hvordan oppnå gode mage. Hengende kneet øvelsen.
Hvordan oppnå gode mage. Hengende kneet øvelsen.

Hvis du foretrekker å trene hjemme uten hjelp av en instruktør, er det flere videoer tilgjengelig på lokale musikkbutikker som også på internett, men velg en som er populært eller som er anbefalt av pålitelige folk. Du kan også bare gå til gym for et par måneder å perfeksjonere disse rutinene, og deretter fortsette treningen hjemme.

I tillegg vil en mild trening av løfte vekter hjelpe tone musklene

I tillegg vil en mild trening av løfte vekter hjelpe tone musklene. Også vurdere cardio-trening for å brenne ut oppsamlet fett raskere. Rask gange og jogging på tredemølle og sykling for korte intervaller vil være nyttig.

Noen av de essensielle for å støtte dine treningsmål rutiner er:

Først og fremst må du tenke ut en diett diagram. Deretter får instruksjoner for en treningsøkt regime.
Først og fremst må du tenke ut en diett diagram. Deretter får instruksjoner for en treningsøkt regime.

  1. Bruk komfortable klær som ikke henger heller ikke er det for stramt på kroppen
  2. Bruk lys polstrede trening eller yoga matter for å ligge på gulvet
  3. Kontrollere pusten mens du gjør øvelsen rutiner, jeg kan ikke understreke nok på hvor viktig riktig pust er å generell sunn kropp, så vel som å støtte din trening regime
  4. Vær oppmerksom på hva du spiser og ikke drastisk redusere på proteiner, karbohydrater eller vitaminer
  5. Ta tilstrekkelige mengder som støtter work-outs og ikke trette deg unødvendig
  6. Konsumere tilstrekkelig mengde vann og andre væsker som friske fruktjuicer, buttermilk og Soya melk, trening dehydrates kroppen

Som alltid, er det ikke tjene godt å over-arbeid eller over-belastning seg. Finne ut en rutine som du kan holde konsekvent og hold deg til den, gradvis øke intensiteten og antall repetisjoner for å oppnå bedre resultater.