E2h

Hvordan Naturligvis behandle leggsår

Leggsår er stygge åpne sår som vanligvis finnes nederst delen av ens ben. Leggsår starter ofte med en ubehagelig kløe, etterfulgt av smerte og til slutt, hevelse. De kan være svært ubehagelig og skjemmende, så det er best at disse leggsår bør behandles umiddelbart. Heldigvis, det er naturlig rettsmidler for dette. Nedenfor finner måter for hvordan du selvsagt behandle disse leggsår.

  • Øk vitamin inntak. Dette vil inkludere vitamin A og E. Ta en ekstra dose på 500 IE vitamin E før sår har blitt behandlet. Olje av vitamin E kan også være nyttig i herding sår. Bare bruke dem direkte til sår minst to ganger om dagen. Vitamin A bør også økes til 10,000 IU daglig. Vitamin A kan også brukes direkte på sårene til å behandle dem raskere.
  • Sink kan hjelpe, også. Bortsett fra vitaminene nevnt ovenfor, kan en økt dosering av sink også være nyttig i behandling av leggsår. Spør legen din hvor mye sink kan du ta på en dag.
  • Legg bær i kostholdet ditt. Bær som blåbær og bjørnebær er svært nyttig i å holde seg beinet kapillærene sunt. Ved å forbedre kapillarene på beina, vil sår gro raskere. Gjør det til en vane å avslutte dine måltider med bær. Du kan også ta dette i salater, eller du kan lage juice ut av det. Vær kreativ i blant annet dette i kosten, slik at du kan få din dose av blåbær hele tiden. Hvis du ikke finner ferske blåbær hele tiden, kan du finne kosttilskudd i ulike urte-butikker.
  • Konsultere legen din hele tiden. Før du engang tenker på å forfølge disse naturlige behandlinger, sørg for at du spør legen din om disse er trygge for deg. Spør dem om det vil forstyrre medisiner som du behandler. Selv urter er naturlig og ikke inneholder noen skadelige kjemikalier, sørg for at du ikke er allergisk mot noen av kosttilskudd eller mineraler som du vil bli økende i dosering. Legen din vil vite mest om dette, så ikke glem å holde ham i loop.
  • Ha et sunt kosthold. Blant annet vil et sunt kosthold bidra til å gi deg et sunt immunforsvar. Sår kan best bli behandlet hvis immunitet systemet fungerer godt. Pass på at ditt kosthold er sunt og rikt på vitaminer og næringsstoffer. Øke inntaket av frukt og grønnsaker for å holde kroppen fungerer godt. Ikke bare vil dette hjelpe til med healing dine sår raskere, er det også holder hele kroppen sunnere og sterkere.

Husk at når du behandler dine leggsår med disse metodene

Hvordan naturligvis behandle leggsår. Sink kan hjelpe, også.
Hvordan naturligvis behandle leggsår. Sink kan hjelpe, også.

Husk at når du behandler dine leggsår med disse metodene, at det ikke vil fungere så vel som faktiske medisiner. Disse behandlingene bare gjøre det arbeidet raskere, samt holde deg sunnere, over-all. Hvis leggsår igjen etter en tid, eller hvis de får stadig verre, gå til legen umiddelbart. Du kan ikke være for sikker når det kommer til slike sår.