E2h

Hvordan lage en sukkerfri sportsdrikk

Idrettsutøvere og utøve entusiaster se til Gatorade og andre idretter drikker merker å fylle væske og lade opp kroppen med elektrolytter. Mens disse typer sportsdrikke er gunstig etter en hard treningsøkt, de inneholder også litt mer sukker enn den gjennomsnittlige personen ønsker å konsumere. Heldigvis er det oppskrifter for å lage sukker-frie sportsdrikke som har de samme fordelene som sine sukkerholdige kolleger.

Sukkeret som finnes i de fleste sportsdrikker er omtrent halvparten av de flaske brus eller saft. Grunnen til dette er enkel: konsumere for mye sukker på en gang kan bremse kroppens opptak av vann. Sukker er lagt primært for smak, men det leverer også våre kropper med karbohydrater.

Hvordan lage en sukkerfri sportsdrikk. Sugar-free sport drikk oppskrift.
Hvordan lage en sukkerfri sportsdrikk. Sugar-free sport drikk oppskrift.

I stedet for å konsumere en sukkerholdig sportsdrikk for energi, kan du spise et stykke frukt og drikke et sukker-frie sports drikke i stedet. Dette er en mer fornuftig valg: det har blitt funnet i noen foreløpige undersøkelser at folk som kutter karbohydrater fra dietten justeres til å bruke fett som energi. Denne prosessen kan starte to til tre uker fra å bytte til en lavkarbo diett. Spise en godt balansert diett leverer våre organer med massevis av mineraler og elektrolytter vi trenger. Mens et sunt kosthold kan gi moderat mosjonist med nok av dette næringsstoffet type, kan en høy utholdenhet idrettsutøver trenger mer kalium og natrium fordi de kan svette ganske mye vann per dag. Så det vi trenger i en sukkerfri sportsdrikk er vann, kalium og natrium.

Nå som vi vet hva vi trenger i vår sukkerfri sportsdrikk

Nå som vi vet hva vi trenger i vår sukkerfri sportsdrikk, kan vi begynne å konstruere en passende oppskrift. En typisk åtte-unse sports drink inneholder 110 mg natrium, som er ca en tjuedel av en teskje salt. De fleste sportsdrikker inneholder også 30 mg kalium som er tilsvarende en bit av en banan. Sportsdrikke svært inneholde små mengder kalium og natrium. Men er dette tilstrekkelig for våre behov.

Sugar-Free Sport Drikk Oppskrift:

To spiseskjeer med saften av en sitron har omtrent samme mengde kalium som en vanlig sportsdrikk. For å gjøre en sukkerfri sportsdrikk bare kombinere sammen følgende med søtningsmiddel etter smak:

Nå som vi vet hva vi trenger i vår sukkerfri sportsdrikk.
Nå som vi vet hva vi trenger i vår sukkerfri sportsdrikk.
  • 8 gram vann
  • To spiseskjeer frisk sitronsaft
  • En klype salt
  • Smaks-eller søtningsmiddel av valget

Vi kan legge til naturlig søtningsmiddel stevia eller en rekke kommersielle sukker-fritt vann drink mikser til smak eller blidgjøre vår sports drink. Vurdere å bruke følgende:

  • Krystall lys
  • Sugar-Free Kool-Aid eller Hawaiian Punch
  • Sukkerfri flavored sirup